Poskytuji individuální psychoterapii pro dospělé. Zabývám se problematikou zahrnující úzkostné stavy, deprese, snížené sebevědomí a narušené vztahy jak k sobě tak druhým lidem. Mezi obtíže mých klientů patří také problémy s agresivitou, strach z konfliktů i následky traumatizace. Tuto formu psychodynamické psychoterapii je možné využít pro problémy s alkoholem a drogami, sebepoškozování a poruchy příjmu potravy. Jde o soukromou ordinaci, služby jsou tedy přímo hrazené klienty. Cena konzultace je 800,-Kč/sezení.

www.martin.hajny.net

Ordinace

Vyšehradská 49, Praha 120 00

4 názory

• B

Kdo na sobě pracuje, tomu velmi pomůže.Zkušený psycholog,empatický,je možné se na něj spolehnout,diskrétní

• Ordinace Psychoterapie psychodynamická, psychoanalyticky orientovaná  •

PhDr. Martin Hajný

Díky moc, vážím si toho...

• Myslím,že je to jeden z těch lepších terapeutů.Teda z těch co znám je nejlepší.Vidím u něho zájem a to je pro mě důležité.

• doporučuji,vstřícný profesionální přístup,lidskost

• A to jen protože pro mně není nic a nikdo nejlepší. Ne vážně, je to dobrý terapeut.

Odpovědi

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Od dětství jsem zažíval stresové situace když jsem musel tátu tahat opilého ze země, nebo uklízet střepy od naštvané mámy, nikdy jsem neměl pocit toho že bych měl rodinu tak jsem si našel rodinu v bandě, ta mi ukázala realitu, krádeže, graffity, nikotinovou ekonomiku ve skateparku, ale někde…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

PhDr. Martin Hajný

Znám z praxe i života řadu podobných osudů, ve kterých drogy vlastně v něčem pomáhaly a ulevovaly ale zároven vlastně neumožnily se s problémy vypořádat tak, aby člověka pak v dospělosti netrápily.…