www.martin.hajny.net
Vyšehradská 49, Praha 120 00
4 názory
B
Borůvka
Kdo na sobě pracuje, tomu velmi pomůže.Zkušený psycholog,empatický,je možné se na něj spolehnout,diskrétní
• Ordinace • Psychoterapie psychodynamická, psychoanalyticky orientovaná •
PhDr. Martin Hajný
Díky moc, vážím si toho...
Myslím,že je to jeden z těch lepších terapeutů.Teda z těch co znám je nejlepší.Vidím u něho zájem a to je pro mě důležité.
doporučuji,vstřícný profesionální přístup,lidskost
Váš účet byl odstraněn
A to jen protože pro mně není nic a nikdo nejlepší. Ne vážně, je to dobrý terapeut.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Od dětství jsem zažíval stresové situace když jsem musel tátu tahat opilého ze země, nebo uklízet střepy od naštvané mámy, nikdy jsem neměl pocit toho že bych měl rodinu tak jsem si našel rodinu v bandě, ta mi ukázala realitu, krádeže, graffity, nikotinovou ekonomiku ve skateparku, ale někde…
ODPOVĚĎ LÉKAŘE:
Znám z praxe i života řadu podobných osudů, ve kterých drogy vlastně v něčem pomáhaly a ulevovaly ale zároven vlastně neumožnily se s problémy vypořádat tak, aby člověka pak v dospělosti netrápily.…