Mgr. Lucie Polcarová

přijímá nové pacienty

Psycholog · Více o specializacích

Číslo licence : IČO: 24449407

Odhadovaná doba odpovědi:

Mgr. et Mgr. Lucie Polcarová, Ph.D. Psycholožka v psychoterapeutickém výcviku.

Ráda se vzdělávám a hledám souvislosti mezioborově. Vystudovala jsem jednooborovou psychologii na UPOL a kvalitu potravin a výživu na VETUNI.

Zaměřuji se především na oblast rodičovství a rodinných vztahů, ale věnuji se také dalším tématům lidského života, jako je stres, úzkosti, změna role, problémy ve vztazích a komunikaci. Ráda se s Vámi zaměřím na jakékoliv období a téma, které potřebuje podporu a porozumění.

Do individuální terapie přijímám dospělé, dospívající a maminky s miminky.

Jsem frekventantkou třetího z šesti let psychoterapeutického výcviku v postmoderní psychoterapii (Gaudia, akreditováno ČAP), která vychází ze systemického, narativního a dialogického přístupu. Tento způsob práce je nedirektivní, respektující a zaměřený na fungování v rodině i na osobní příběh klienta. Pracuji pod pravidelnou supervizí, která je důležitou součástí mé profesní praxe.

Původně pocházím z oboru výživy a potravin, kterému jsem se věnovala přes deset let. Tento zájem si nesu i do své současné práce – zajímá mě, jak mohou výživa a životospráva ovlivňovat psychickou pohodu člověka a zohledňuji v práci celkový životní styl klienta.

Kromě psychologie a psychoterapeutického výcviku se také dlouhodobě vzdělávám a zabývám těmito oblastmi: respektující komunikací a výchovou, partnerskými vztahy, stresem, psychosomatikou, Montessori pedagogikou, seberozvojem atd.

Mým cílem je být průvodkyní na cestě k větší spokojenosti, porozumění a změně – s respektem k tempu, potřebám a jedinečnosti každého člověka. Ať už je Vaše téma jakékoliv.

Více O mně

• Poradenská psychologie

Pacienti, které ošetřuji

Dospělí (Pouze na některých adresách)
Děti (Pouze na některých adresách)

Typ návštěv

950 Kč

Lucie Polcarová
HEL.P. Lucie Polcarová

Metodějova 6, Brno-Královo Pole, Brno 612 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Bankovní převod

Telefonní číslo

605 25...
Lucie Polcarová

Online konzultace

Telefonní číslo

605 25...

Názory pacientů se rychle objeví

Napište svůj první názor

Už jste navštívili Mgr. Lucie Polcarová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.

Přidejte svůj názor