Lékařskou fakultu Masarykovy univerzity jsem ukončila v roce 1997. Moje první pracoviště bylo plicní oddělení FN Brno, které bylo převedeno na LDN, kde jsem získala zkušenosti s prací se staršími pacienty. Vzhledem k demografickému vývoji využívám těchto zkušeností dodnes. Po zrušení LDN jsem pracovala v Bakešově chirurgické nemocnici kde jsem se připravovala na urgentní medicínu a také ukončila atestaci z vnitřního lékařství. Bohužel i tato nemocnice byla uzavřena a tak mě osud zavál do ambulance praktického lékaře u různých zřizovatelů ať již státních, síťových nebo soukromých. Po více než desetileté praxi jsem úspěšně složila atestaci ze všeobecného praktického lékařství a v roce 2017 odkoupila ambulanci VPL v Budišově u Třebíče. Nadále se vzdělávám jak v rámci praktického lékařství tak závodní péče. Používám nejmodernější metody a vybavení (EKG, CRM, INR, tlakový holter).Více na www.ambulancebudisov.cz
O mně
- Bolesti hlavy
- +5 a11y_sr_more_diseases
Moje Ambulance
Herčíkova 1a, Brno 612 00
Názory pacientů se rychle objeví
Napište svůj první názor
Už jste navštívili MUDr. Judita Skoumalová? Podělte se o svůj názor. Ostatní pacienti budou vděční za pomoc při výběru nejlepšího specialisty.
Přidejte svůj názor
Praktičtí lékaři v okolí