Pacienti, které ošetřuji

• Předoperační vyšetření

FortMedica ORL
FortMedica ORL

Kartouzská 204/6, Praha 5, Praha 150 00

Děkuji MUDr Červenkovi za odbornou péči, profesionální a hlavně lidský přístup k pacientovi. Pojmy, které se dnes téměř vytratily jako je empatie, pokora, vstřícnost, ochota vyslechnout a pomoci, to vše v ordinaci MUDr Červenky, spolu s jeho sestrou, najdete.

• FortMedica ORL klinické vyšetření  •

• T

Neda se mu nic vytknout. Prohlidky dela komplexne, je velmi lidsky, vysvetli presne co dela a proc to dela a nabidne lecbu. Ma smysl pro humor a ma velmi prijemnu atmosferu se sestrou.

• POLIKLINIKA KARTOUZSKÁ Jiný  •

• Veškeré zdejší pozitivní komentáře nelze než 100% potvrdit, kromě svých profesních kvalit pomáhá dr. Červenka pacientům i svým nesmírně vstřícným, přívětivým a ochotným přístupem.

• Pan doktor Červenka je člověk na svém místě, jedná s pacienty s lidským přístupem, naslouchá jim, řeší problémy komplexně a je to jistě velký odborník ve svém oboru. Dokáže vždy člověku vše vysvětlit, neodbude ho jen nějakým receptem s antibiotiky, ale dává léky dle případného nálezu. Ordinaci má vybavenou dobře. Jeho ordinace má již bohužel plnou kapacitu a je třeba se vždy objednat, ale to není v dnešní době nic neobvyklého. Sestřička je také příjemná. Takovéhle milé zacházení se dnes jen tak nevidí. Jsem opravdu ráda, že jsem v jejich péči!

• Mohu jen a jen souhlasit s předešlými názory. Pan doktor je člověk s lidským přístupem a velký odborník. Dokáže člověka vyslechnout, vše výborně vysvětlit. Z mého pohledu má i dobře vybavenou ordinaci. Troufám si říct, že je to lékař dnes "ohrožený druh". Vřele doporučuji všem.

• Vynikající lékař!Skvělý lidský trpělivý přístup, vše v klidu vysvětlí, není to žádné "šup šup" a rychle další.VÍCE TAKOVÝCH DOKTORŮ!!J.Skálová

• Báječný pan doktor, milý, vstřícný, ochotný. Odborník a profesionál. Všem doporučuji!!!

• Pan MUDr. Josef Červenka je jeden z mála stále klidných, rozvážných a opravdu odborně fundovaných lékařů.
    Chodím k němu přes 10 let a vždy jsem byl plně spokojený. Václav Vlček, Praha 5

• Velmi milý a velmi empatický lékař, skoro si začínám myslet, ohrožený druh:-)

• Bezvadný pan doktor. Sice někdy čekáte i když jste objednaní, ale vyplatí se to. Velmi pečlivý a pozorný. Při vyšetření se snaží být opatrný, jemný a citlivý. A hlavně poslouchá co říkate. Kéž by byl každý doktor takový :-) Všem doporučuji