• Zubní lékařství

STOM. CENTRUM MUDr. Ivo Marek, s.r.o.

třída 1. máje 3414, Břeclav 69002

Jaromír Cvešpr
Stomatologické centrum MUDr. Ivo Marek s.r.o.

nám. 17. listopadu 3870/5, Hodonín 695 01

• Pan doktor mě ochotně přijal, i když jsem nebyla jeho pacientka. Několik měsíců jsem chodila bez zubů, hledala kvalitní péči a až pan doktor Cvešpr se mě ochotně ujal a bleskově rychle mi spravil krásné a kvalitní zuby. Nyní jsem jeho pacientka a nemůžu si jej vynachválit. DOPORUČUJI!

• STOM. CENTRUM MUDr. Ivo Marek, s.r.o.  •

• Pana doktora mi doporučila moje zubařka. Ze zákroku jsem měl trochu obavy, ale po chvilce bylo vše pryč. V ordinaci na Vás čeká usměvavý profík s lidským přístupem. Ještě jednou děkuji. A za moje divné kořeny zubu se omlouvám :)
    Radim B.

• Stomatologické centrum MUDr. Ivo Marek s.r.o. ošetření kořenových kanálků  •

MDDr. Jaromír Cvešpr

Děkuji za milé hodnocení. Je prima , když je někdo spokojený v dnešní době.

• Pan doktor Cvešpr mě neošetřil, ale byl ochoten mě přijat i bez objednání a to přesto, že je hodně zaneprázdněný a já nejsem jeho pacientkou. Já se doposud s tak pozitivním a příjemným chováním nesetkala ani za deset let v Praze, kde jsem předtím bydlela a velice si toho cením. Přístup k pacientovi považuji za základ vytvoření správného vztahu mezi pacientem a lékařem, důvěra k doktorovi je pro mě prvořadá a proto hodnotím pana doktora jako velmi dobrého, věřím, že by mně jistě nezklamal ani jinak, že krom hodnot lidskosti mu nechybí ani patřičné odborné znalosti a dovednosti

MDDr. Jaromír Cvešpr

Bohužel, ne vždy je to v našich silách...ale věřím, že jak budou časové monžosti, tak vymyslíme adekvátní řešení..ku spokojenosti. Pěkný den. Cvešpr

• Profesionální přístup s přátelskou atmosférou. Navštěvoval jsem pana Cvešpra, ještě když jsem bydlel v ČR, dnes k němu jezdím ze zahraničí. Určitě bych neměnil.

• Pan doktor Cvešpr je velice profesionální a velice příjemný zubař. A sestřičky se chovají také na jedničku. Také jeho ordinace je nadstandardně vybavena, což se odráží i v přístupu k pacientovi.
    MOHU JENOM DOPORUČIT!!!

• Nejlepsi pan zubar, kteremu jsem se kdy dostala pod ruku. Skvely pristup jak pana zubare, tak i sestricky. A o jejich vykonu nemluve. Kez by takovych zubaru bylo vic.

• Dojizdim k panu doktorovi z Angilie ted uz se da rict, ze docela pravidelne. Sluzby, jake jsou mi v jeho ordinaci poskytnuty daleko prevysuji zapadni standard. Co se tyce kvality prace tak je taky na nejvyssi urovni a to opet myslim celosvetove urovni. Nemam ani co vic dodat...

• S panem doktorem, jsem velmi spokojen.
    Sympatický, rád výjde vstříc - a vše se snaží dělat pro dobro pacienta.

• Navstivila jsem pana doktora na zaklade dobrych recenzi a musim rict, ze je opravdu uzasny. Stejne jako sestricky v ordinaci. K memu malemu synovi se choval moc pekne a trhani prvniho zubu bylo takrka bezbolestne. Vrele doporucuji!!

• Moc děkuji za profesionální a velmi citlivý přístup k mému ročnímu synovi. Všem maminkám (a nejen maminkám) tohoto skvělého lékaře vřele doporučuji!!!