Jan  Mayer

Hybešova 43, Brno-střed, Brno 602 00

• Velmi příjemný mladý muž s věcným a praktickým přístupem, ale zároveň velmi empatický a laskavý. Po odchodu předchozí paní doktorky jsem měla strach jít k někomu neznámému, navíc tak mladému, ale jsem ráda, že jsem mu dala šanci. Říká se, že v nouzi poznáš přítele. V problematické lidské a zdravotní situaci poznáš dobrého lékaře.
    Hodnotí se zde lékař, ale snad to k tomu patří - fajn je i sestřička.
    Kladně hodnotím organizaci organizaci. Žádné zbytečné čekání, mají web, člověk ví, kdy mají dovolenou, takže nedojde zbytečně k zabouchnutým dveřím s usmolenou cedulkou "dovolená".

• jiné místo  •

1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Ve výtěru z krku mi byl zjištěn nález haemophilus influenzae ++, Nález: běžná bakter. flora. Doktor

Doktorka mi předepsala atb: Klacid 500
Dotaz: Předepsala mi správné atb? Doktorka nastoupila čerstve po vystudování a nemá moc zkušeností, proto si to chci ověřit a poradit co by jste předepsali…

ODPOVĚĎ LÉKAŘE:

MUDr. Jan  Mayer

Dobrý den, nepíšete, jaké přesně potíže máte a co tedy vedlo paní doktorku k provedení výtěru z krku. (příčina vašich potíží nemusí být nutně ten haemophil) Nicméně Haemophilus by mohl být na klacid…