Ivana Lukáčová
Poliklinika Ostrava

Tyršova 34, Ostrava 728 06

• V

Skvělá lékařka a tým, kterému můžete důvěřovat!
    Paní doktorka je opravdový odborník ve svém oboru. Vše Vám vysvětlí srozumitelně a doporučí to nejlepší řešení. Velký dík patří také sestřičce Pavlínce, která je vždy vstřícná a pozitivně naladěná. :-)

• Poliklinika Ostrava Jiný  •

Trpělivá, empatická, ochotná paní doktorka. Děkuji za péči....

• Poliklinika Ostrava Jiný  •

• Od te doby co chodim k pani doktorce Lukacove, se nebojim chodit na gynekologii. Velmi profesionalni a prijemna. Vrele doporucuji taktez i sestricku Jarusku, co vzdycky zvedne naladu.

• Negativne naladena sestra a Doktorka je tam jen pondeli a stredy. Nevyhovuje mi. Já taky musím chodit do práce od pondělí do patku a ne jen dva dny v tydnu. Nedostanu tolik volna na doktory.

• Neuvěřitelně hodná paní doktorka. Profík každým coulem, vstřícná, milá, ochotná, pacientům se věnuje i nad rámec svých povinností, mám vážně štěstí, že jsem takhle dobře trefila! Sestřička je taky prímová, člověku vždy zvedne náladu :-)

• Zatím jsem byla jen jednou, ale jsem velice spokojená s přístupem lékařky i sestry. Flexibilní ordinační hodiny.

• K paní doktorce jsem přešla jako těhotná a jsem naprosto spokojená. Díky paní doktorce, její důkladné péči a přístupu vzhledem k anamnéze, mám dnes doma krásnou, zdravou 12.týdenní holčičku. V ordinaci i u sestřičky, se kterou tvoří skvělý tým, panuje přátelské prostředí, díky kterému se zde vždy cítím báječně :-)

• Také mohu paní doktorku doporučit, je velice milá, ochotná, vše důkladně vysvětlí, probere..sestřička j úžasná!Profesionálky, vždy s úsměvem:-)

• Po první návštěvě u paní doktorky naprostá spokojenost, vše mi vysvětlila a byla velice příjemná.
    Také sestřička je milá a ochotná. Ještě jednou děkuji za profesionální přístup k pacientovi a přeji hodně spokojených pacientek, stejně jako jsem já.... :-)

• Pani doktorka je skvělá, velmi ochotná a pečlivá. Nemůžu si ji vynachválit. Vždy dokáže poradit, ještě jsem u ni nezažila špatnou náladu. Nedám dopustit ani na sestričku - v živote jsem nezažila tak optimistického a pozitivního člověka.