Holečková Daryna
Praktický lékař pro děti a dorost

Socháňova 25/1221, Praha 16300

• B

Máme jí rádi :) moc milá a ochotná. Po každé pochválí a je hodná na mé syny. Vřele doporučuji, stojí to za to

• Praktický lékař pro děti a dorost Jiný  •

• Rozhodne nejlepsi pediatricka v celych Repich. Starala se uz o me jako malou holcicku a nyni ma v lekarske peci meho syna. Je velmi trpeliva, vzdy ochotna poradit i pres telefon, nikdy bych nemenila!

• k pani doktorce chodime jen pul roku,jsme novy,ale je uzasna,skvela a Vojta ji ma moc rad a spolupracuje,coz u ex lekarky neexistovalo.Pani doktorka si krasne povida,a dite zapoji do vysetrovani :) my jsme s ni spokojeni,a vzdy se na navstevu k ni tesime :)

• Velmi pečlivá a vždy příjemná.

• Paní doktorka je fajn.Je docela milá.Akorát nikdy nepíše žádanky.Raději vás někam odešle,kde vás znovu vyšetří a vydají žádanku.

• Paní doktorku Holečkovou vřelé doporučují i odborně a i její přístup k dětem a rodičům. Vždy všechno vysvětlí, příjemná, pečlivá, nemá nás problém poslat i k specialistovi když se něco má důkladně vyšetřit. V ordinaci u ní se nečeká. Jsme si ní naprosto spokojeni. Zorica Milenkovič

• paní doktorka je super, všechno vysvětlí, poradí a k dětem se chová skvěle. Dává spoustu vzorečků zdarma a slevy na výrobky od výrobců.

• Skvělá paní doktorka, výborný přístup k dětem. Se vším poradí, je nesmírně ochotná, vždycky na vás má čas. A zbytečně nedává antibiotika hned při prvním kýchnutí!

• Tak tahle pani me zna od narozeni, coz uz je 24 let, skoro jsem oplakala, kdyz jsem od ni musela prestoupit k "dospelacke" doktorce...je naprosto bajecna, ma uzasny pristup k detem, rozhodne doporucuji!!!!!!!!

• N

Ochotná,vstřícná,má velmi kladný přístup k dětem.