Helena Šabatová
Praktický lékař

Durďákova 13, Brno 61300

• Jsme spokojeni s peci pani doktorky. Chodime oba dva a pristup pani doktorky k pacientum je velice dobry a zodpovedny. Dekujeme Dedeckovi

• Lekarka ordinuje ve 1. patre domu bez vytahu, takze pro spatne chodici pacienty je velmi spatne pristupna. Parkovani je taje prakticky nemozne. Navstevy doma u me rezce nemocne maminky odmitala - radeji ki vzdy posilala sanitkou do nemocnice. o jejich odbornych znalostech mam take pochybnosti.

• Je velmi pečlivá,pacientům se věnuje a je velice příjemná

• Po skusenostiaach s praktickymi doktorkami z Boskovic, takz. kraje bez emoci, to same doktorky, som rada ze som nasla privetivu a milu doktorku ktora ma pochopenie jak pre pacienta tak pre cloveka a tiez sa pripajam k velmi milej a ochotnej sestricky , vrele odporucam

• Nádherný přístup k pacientovi a perfektní lékařka s vysokou odborností a znalostmi.

• Paní doktorka je vždy vstřícná, se zájmem vyslechnout a diagnostikovat problém, pokud je to v její moci. Chodím k ní celou její kariéru praktické lékařky a jsem velmi spokojená. Andrlová

• Paní doktorku znám už řadu let a můžu jen doporučit.Nedá Vám záplavu léku ,ale skutečně co potřebujete.

K paní doktorce chodím 24let. Jsem velice spokojená a ráda, že mohu chodit k této paní doktorce a sestřičce.

• N

K paní doktorce chodím již několik let. Jsem velice spokojená. To, že je dlouhá čekací doba v čekárně je pouze důsledek toho, že se paní doktorka skutečně pacientům věnuje a rádi se k ní vrací.

byl jsem spokojen