Poliklinika DAM s.r.o.

Stamicova 21/1968,, Praha 162 00

• Váš účet byl odstraněn

Senzační paní Doktorka a milý člověk !!! Bohužel už neordinuje a užívá si odpočinku !

• Pacient

Špičkový lékař, úžasný člověk:)
    Jen velmi málo takových lidí člověk v životě potká.

• Pacient

S Mudr. Vondraskovou jsem pracovala nekolik let v jedne z nasich prestiznich nemocnic. Byla vzdy mila, privetiva a skvela lekarka. Zrovna tak jeji sestra. Vsem pacientum ji vrele doporucuji. Gavlasova.

• Váš účet byl odstraněn

Opravdu velmi profesionalni a citlivy pristup k pacientovi. Byla jsem se svou triletou dcerou, kterou bolelo ucho, takze po zjisteni zanetu stredousi jeho propichnuti, a vse probehlo tak rychle a jemne, ze dcera si rozhodne neodnesla zadny spatny zazitek a na pani doktorku i sestricku ma jen dobre vzpominky. Mohu vrele doporucit.

• O

otec, 54 let

Naše dcera měla ucpané boční dutiny a z toho letité problémy (rýmy, bolesti hlavy, atd.). Po vyšetření u paní doktorky Vondráškové a absolvování následné léčby na její doporučení na specializovaném pracovišti má dcera už 4 roky po problémech. I na periodických kontrolách je vše vždy stále v pořádku a problémy žádné nejsou.
    V porovnání s jedním známým, který byl na vyšetření a na operaci jinde a který má problémy stále, jsme nesmírně šťastni a vděčni, že jsme byli tady.

Pešková

Vážená pani doktorka je velice vzácný člověk ke kterému jsem se dostala asi v roce 2OO1 a díky její vzorné péči už nemám skoro žádné zdravotní problémy.Občas se k ní objednám na čištění uší a docela se na ni těším.Je to velmi milá přívětivá doktorka, která Vám vše vysvětlí a máte pocit, že jste někde u kamarádky.Díky pani doktorko mám Vás moc ráda.Děkuji moc Pešková

Kryštof Kudláček

Jedna z nejmilejších lékařek, které jsem zatím potkal!!!! Neskutečně vlídná osoba, poznal jsem už obrovské množství lékařů, ale paní Vondrášková je v tomhle ohledu vzácný člověk! Doporučuji a dávám 10/10.

• T

Trachtová Světlana

Milá a empatická lékařka. Je to odborník na vysoké úrovni, škoda jen , že takových jako je ona není více.

• V

Vladena Steinova

Pani doktorka poskytla velmi dobrou peci pri peci o triletou dceru, ktera trpi vleklou rymou a zhorsenim sluchu. Z prohlidky jsem odchazela s dojmem nejenom perfektni odborne pece, ale take velmi prijemnym a empatickym pristupem k mamince s malou pacientkou. Mohu srovnat s jinym ORL lekarem, ktereho jsme navstivili pred tydnem a jehoz diagnoza i zajem o stav male pacientky byl mnohem horsi. Takze na zaklade me zkusenosti mohu jenom doporucit a hodnotit jako velmi dobry.

MUDr.Oldřich Neděla

Já sám jsem specialista ORL lékař, ale když se mi ucpou uši a to to tak dvakrát do roka,jdu jedině k Vám, ke své vyjimečně kvalifikované odbornici, skvělé kolegyni a Vy mi vždy pomůžete. A když loni v roce 2007 mi začalo pískat v levém uchu - mně - doktorovi ušaři, jste mi velice pomohla.Všem pacientům z Prahy 5,6 Vás upřímně a důrazně doporučuji.Máte zlaté ruce a Vaše profesionalita je uklidňující.
    Děkuji Vám paní doktorko,protože i já jako ORL specialista si sám sobě pomoci nemohu.
    Váš dr.Oldřich Neděla.