Poliklinika pod Marjánkou

Poliklinika pod Marjánkou 1906/12, Praha 169 00

• N

Přístup MUDr. Janoušek Veselé k pacientovi mi nepřišel vstřícný a cítila jsem se při konzultaci spíše nepříjemně, podobně, jak už bylo zmíněno níže. I po telefonu je paní doktorka arogantní, většinou něco žvýká a pacient ji svým voláním zřejmě obtěžuje. Není vůbec profesionální. Bohužel mám i špatnou zkušenost ohledně zveličování příznaků a negativnímu přístup k diagnóze z následného oddělení, kam jsme byli odesláni, což mě velmi znepokojilo a ztratila jsem k ní důvěru. Doufám, že ve svém okolí najdete lepší lékařku, která bude mít zájem o lidi a jejich uzdravení. Paní doktorka Janoušek Veselá určitě není důvěryhodný lékař, možná má nějaké osobní problémy, ale neměla by je přenášet na svoje pacienty a jejich rodinné příslušníky. Byla pro nás velkým zklamáním. Nedoporučuji nikomu!

• R

Pani doktorka je zkušená a velmi dobrá, sestra velice příjemná. Jsem velmi spokojen.

• Poliklinika pod Marjánkou Jiný  •

• R

Přístup podle mého gusta - žádné velké tanečky, ale efektivní a rychlé řešení.
    Velmi příjemná paní doktorka i sestřička. Cítil jsem i zájem a snahu si mě ohlídat, aby se zánět v uchu více nerozjel.

• jiné místo Jiný  •

Za nás velká spokojenost, paní doktorka se k našim dětem chová moc hezky, sestřička je k nim také empatická. Dotazy vždy velmi dobře vysvětlí. Postupy léčby se vždy ukázaly jako správné, oboru velmi dobře rozumí. Na mníšeckém ORL vím, že nikdy nepůjde o léčbu tzv. “od stolu” - zatím jsme vždy měly provedeny všechna adekvatni vyšetření. A například u nosní mandle u dětí ten postup byl podle mého skvělý, že se dala šanci i jiným možnostem léčby, než radikálně hned k výkonu na klinice. Myslím, že paní doktorka opravdu dělá svoji práci velmi dobře a jsem ráda, že ve spádovém okolí máme to štěstí mít tak kvalitní lékařku - zvlášť, když máme často nemocné děti. Děkujeme :-)

• jiné místo Jiný  •

Mohu jen a jen doporučit, paní doktorka i sestřička jsou milé, laskavé, ochotné, vždy vše vysvětlí a snaží se najít příčinu obtíží. Chodíme k ní celá rodina.

• jiné místo Jiný  •

• Naprosto arogantní doktorka a nepříjemná a drzá sestra. S problémem nepomůžou. Ostuda.

• jiné místo Jiný  •

Paní doktorku vůbec nedoporučuji. Otřesné chování, ani neodpověděla na pozdrav při příchodu do ordinace, celkově byla velmi nepříjemná, k malému dítěti neempatická. K následné domácí léčbě nám nedala žádné instrukce!!! , pouze napsala recept. Na mé dotazy reagovala arogantně, stylem, že už to jednou říkala, s plačícím dítětem u sebe, které jsem se snažila uklidnit, jsem to bohužel nezaznamenala. Sestra bohužel to samé v bledě modrém, až neetické jednání. Má zkušenost je velmi negativní, nikomu bych nepodoručila.

• jiné místo Jiný  •

• Dobrý den, s paní doktorkou jsem nesmírně spokojená. Má zájem o člověka, snaží se dopátrat příčiny obtíží. Nikdy tam dlouho nečekám. Myslím, že je odbornice na slovo vzatá. Obešla jsem několik lékařů a nikdo se mými obtížemi hlouběji nezaobíral, až tato paní doktorka. Přeji ji ať ji to nadšení do práce dlouho vydrží a mohu jen a jen doporučit. Sestřička taky super. Jen tak dál. Děkuji Jana Wagnerová

• Na paní doktorku jsem narazil v podstatě náhodou při návštěvě s polykacími problémy po zkušenostech z jiných ORL, kde mě kvůli specifickým problémům nebylo možno vyšetřit. Citlivý a profesionální přístup, jedna z mála ordinací, která umí dělat vyšetření krku nosem (zní to hrozně, ale pokud se nejde podívat ústy...). Zcela aktuálně po selhání primářky kladenského ORL můžu mluvit o záchraně života okamžitým odesláním do vojenské nemocnice s hospitalizací na JIP. Pokud hledáte ORL, těžko najdete lepší. Děkuji!

• Paní doktorka je velmi milá a ochotná, určitě doporučuji. Oceňuji také profesionální přístup a ochotu vyřešit každý problém.