Poliklinika pod Marjánkou
Zubní lékařství, Ortopedie, Chirurgie, Otorinolaryngologie, Diabetologia, Vnitřní lékařství, Pediatrie, Fyzioterapie, Hematologie, Urologie, Plicní lékařství, Imunologie, Praktrické lékařství, Diagnostika, Logopedie, Alergologie, Oční lékařství, Gastroenterologie, Dermatologie, Psychiatrie, Endokrinologie Více
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
O nás
Ordinace
Poliklinika pod Marjánkou
Poliklinika pod Marjánkou 1906/12
169 00 , Praha , hl. město Praha
Kontaktní údaje
Nejbližší zařízení
Názory o lékařích ze zařízení
Přesnost
Péče
Zařízení
K.J.
Paní doktorka mi opakovaně pomohla při dýchacích obtížích, např. na Covid mi dal obvodní lékař erdomed, paní doktorka mě léčila antibiotiky. za mě skvělá a příkladná péče i odvedená práce paní doktorky.
EK
Chodila jsem s dcerou od roka, paní doktorku akorát zajímalo, že od tří let už bude sedět na křesle sama bez maminky, nezapomněla vždy zdůraznit s přísným pohledem na dítě. Byly jsme celkem 5x, poté jsem zubařku změnila, nepříjemná, bez vztahu k dětem, stejně tak její sestřička, protivná, připadáte si, že obtěžujete. Určitě nedoporučuji.
M.
Velmi nespokojená s přístupem paní doktorky a sesty. Velmi neochotné, nepřátelské, dlouho (minimálně 1.hodinu) museli jsme čekat, i když měli objednání na určitou hodinu, každou prohlídku se snažily provést velmi rychle. Nemají ceník na webové stránce ani v ordinaci, ale když jsem se zeptala ohledně cen, tak sestra říkala, že to na internetu. Každá prohlídka pro nás stala 2000-4000 Kč.
Nedoporucuju.
Miluše P.
Zlatá paní doktorka, mockrát mi pomohla.Maximalně se věnuje pacientům,důkladně vyšetří, vysvětlí, pomůže,je to skvělý člověk a profesionál .Navíc k příjemné atmosféře v ordinaci velmi přispívá milá usměvavá sestřička.Proto velmi děkuji paní doktorce i sestřičce!
I.P.
Tohoto pána nedoporučuji. Absolutní nezájem o pacienta a následná péče otřesná. Pokud ho jeho práce již nenaplňuje měl by se poohlédnout po jiném pracovním místě. Jistě by ulevil sobě i pacientům.Popis návštěvy asi tento: po vstupu do ordinace si mě pár min.nevšímal, posléze se zeptal s čím přicházím a po mém sdělení mi řekl ,, a co Vám na tom vadí" . Dle mého názoru mě pak velmi nešetrně ošetřil , sestra mi dala mastičku. Se slovy ,,a v pondělí si s tím jděte tam kde Vám to dělali " mě vypoklonkoval z ordinace. Po mé otázce zda dostanu nějakou zprávu mi řekl , že ne.
BV
Do ordinace chodím již od dětství, ale poslední roky jsem velmi nespokojená jak s přístupem sestry tak i paní doktorky, neochota, povýšené jednání, špatná diagnostika atd.
V.S.
Profesionální práce. Pan doktor a stejně tak sestřička neopomenuli každý úkon srozumitelně vysvětlit, takže jsem měl celou dobu velmi přesnou představu o tom jak zákrok probíhá. Můžu doporučit.
Helena Daci
Pan dr. R. Horák nás velmi zklamal, po zaplacení ztratil zájem vše dodělat. Přední implantát byl moc vysoký a dřel o horní zub. Vypadli plomby z korunek. Když pan dr. Horák na naše imaily neodpovídal, udělaly jsme termín u jiného dr. udělal rentgen a vysvětlil nám, že na imlantátech je hodně dodělávek a že vše je v záruce a že nic dělat nebude. Pokoušel se telefonicky s p. Dr. R. Horákem spojit, ale nezastihl ho. Jednu vypadlou plombu ale doplnil. Konečně jsme později dostaly termín u p. Dr. R. Horáka na 12.2. v 10:00 hodin. Zirkonovou korunku předního implantátu jen odbrousil, ostatní dodělávky nedělal, řekl další kontrola za 2 roky. Manžel má ještě pořád provizorní plomby a korunky nejsou doleštěné. Nedoporučuji.
Ott
Paní doktorka na někoho může působit odměřeným dojmem. Opak je však pravdou. Je svědomitá, empatická a ví co pacient potřebuje. Za mne vždy byla plná spokojenost.
PH
Byl jsem poslán s diagnostikovanym pasovým oparem domů, že to prý vyležím. Následně jsem pro jistotu navštívil lékárnu i kožní lékařku, obě nemohli věřit vlastním smyslům a skoro mi rozkazali, abych změnil doktora. Po prodělání pásového oparu v 19 letech si neumím představit, že bych to doma “vyležel”.