Poliklinika pod Marjánkou
Zubní lékařství , Ortopedie , Chirurgie , Otorinolaryngologie , Diabetologia , Vnitřní lékařství , Pediatrie , Fyzioterapie , Hematologie , Urologie , Plicní lékařství , Imunologie , Praktrické lékařství , Diagnostika , Logopedie , Alergologie , Oční lékařství , Gastroenterologie , Dermatologie , Psychiatrie , Endokrinologie Více
Dbejte o své zdraví
Zůstaňte doma a vyberte online konzultaci pro zahájení nebo pokračování léčby. Pokud to potřebujete, můžete si také objednat návštěvu v ordinaci.
Jak to funguje?
Přesnost
Péče
Zařízení
Jitka N.
Jedná se o velice vstřícného lékaře. Je schopný naslouchat pacientovi, diagnozu s ním lidsky probrat, vysvětlit, jak bude probíhat léčba. Studuje nové lékařské postupy a nabízí kvalitní léčbu. V ordinaci je příjemná atmosféra, čekání dle objednaného termínu se dodržuje.
Ik
Pan doktor opravdu vyborny a bez vytky, jezdim za nim uz leta a z ruznych casti Prahy, ovsem sestra..!! Nikdy se neda dovolat. Vlastne pokud chci za doktorem, vzdy musim sednout do auta a jet se objednat osobne. Bohuzel nerozumim, proc ji nevymeni. Jinak doktor opravdu mily a sikovny a stoji to za to.
K.V.
U pana doktora jsem byla po špatně provedené parciální ablaci nehtu. Tu mi pan doktor provedl znovu,zavedl drén a dochazela jsem ještě na dvě kontroly. Co se tyče ošetření tak maximální spokojenost, velmi pečlivě a radne provedeny vykon.
Phil
Po 20 letech jsem šel k jinému zubaři, zjistil jeden mrtvý zub, to že mi osmičky ničí sedmičky, 2 špatné plomby a 3 kazy. A to jsem k paní doktorce chodil na kontroly po půl roce.
Sisa
Jako velkého profesionála hodnotím pana Mudr. Radima Horáka, na základě osobní zkušenosti s komplikovanými extrakcemi zubů moudrosti. Samotný zákrok v lokální anestezii nebyl jednoduchý, ale vše mi bylo laicky a srozumitelně vysvětleno, včetně následné péče. Mám důvěru v jeho praxi a znalost v oboru stomatochirurgie. Bez váhání bych ho doporučila všem, koho čeká podobný zákrok. Pan doktor je velký znalec, svojským humorem a bez zbytečných emocí vysvětlí, co bude v křesle následovat. Ve své ordinaci mě přesvědčil, že jsem se svěřila do dobrých rukou. V případě potřeby, bych ho do budoucna určitě znovu oslovila. Velké díky patří i sestře za skvělou a pohotovou asistenci, vše bez výhrad.
K.J.
Paní doktorka mi opakovaně pomohla při dýchacích obtížích, např. na Covid mi dal obvodní lékař erdomed, paní doktorka mě léčila antibiotiky. za mě skvělá a příkladná péče i odvedená práce paní doktorky.
EK
Chodila jsem s dcerou od roka, paní doktorku akorát zajímalo, že od tří let už bude sedět na křesle sama bez maminky, nezapomněla vždy zdůraznit s přísným pohledem na dítě. Byly jsme celkem 5x, poté jsem zubařku změnila, nepříjemná, bez vztahu k dětem, stejně tak její sestřička, protivná, připadáte si, že obtěžujete. Určitě nedoporučuji.
M.
Velmi nespokojená s přístupem paní doktorky a sesty. Velmi neochotné, nepřátelské, dlouho (minimálně 1.hodinu) museli jsme čekat, i když měli objednání na určitou hodinu, každou prohlídku se snažily provést velmi rychle. Nemají ceník na webové stránce ani v ordinaci, ale když jsem se zeptala ohledně cen, tak sestra říkala, že to na internetu. Každá prohlídka pro nás stala 2000-4000 Kč.
Nedoporucuju.
Miluše P.
Zlatá paní doktorka, mockrát mi pomohla.Maximalně se věnuje pacientům,důkladně vyšetří, vysvětlí, pomůže,je to skvělý člověk a profesionál .Navíc k příjemné atmosféře v ordinaci velmi přispívá milá usměvavá sestřička.Proto velmi děkuji paní doktorce i sestřičce!
I.P.
Tohoto pána nedoporučuji. Absolutní nezájem o pacienta a následná péče otřesná. Pokud ho jeho práce již nenaplňuje měl by se poohlédnout po jiném pracovním místě. Jistě by ulevil sobě i pacientům.Popis návštěvy asi tento: po vstupu do ordinace si mě pár min.nevšímal, posléze se zeptal s čím přicházím a po mém sdělení mi řekl ,, a co Vám na tom vadí" . Dle mého názoru mě pak velmi nešetrně ošetřil , sestra mi dala mastičku. Se slovy ,,a v pondělí si s tím jděte tam kde Vám to dělali " mě vypoklonkoval z ordinace. Po mé otázce zda dostanu nějakou zprávu mi řekl , že ne.
Psychiatrie zdravotnická zařízení Praze
Psychologie zdravotnická zařízení Praze