Eva Cejnarová
Praktická lékařka

Orlí 30, Brno 60200

• Paní doktorka je velmi příjemná,ochotná,vyslechne,poradí,udělá co je potřeba,jsem s ní velmi spokojená,sestra je velice ochotná a schopná.Gratclová.

• Jsem evidovaná u lékařky 27 let, je velmi pečlivá, ochotná, vstřícná , nikdy jsem o její léčbě nezapochybovala.
    Jsem velice spokojená.

• V evidenci této lékařky jsem již 18 roků. Je velmi dobrý diagnostik, pokud se jedná o diagnózy, kdy je potřebný odborný názor, doporučí k vyšetření do specializované ambulance.

Velmi vstřícná, ochotná, naslouchající a řešící problém, vystřídala jsem více lékařů a mohu jen doporučit.

• C

Lepší lékařku nenajdete. Velmi pečlivá, vždy vám naslouchá, vaše problémy řeší pečlivě a svědomitě. Skvělý přístup k pacientům. A má skvělou sestru.

• S

Lékařka je dobrá, ale za poplatky se od totality nic nezměnilo - čekárna plná, nekomfortní, WC katastrofa, sestra nerudná, čekáte i na časovku x hodin. A když se dámy v ordinaci rozhodnou posvačit, tak si pacienti čekejte.

• D

Taky se přidávám do řady spokojených - po všech stránkách.

Pečlivá, lidská a samozřejmě kvalitní.

Mohu potvrdit, neléčí jen tělo, ale i duši. Je laskavá, pečlivá, vstřícná.

Opravdu dobrá lékařka s lidským přístupem