Alena Illeová
Praktický lékař pro dospělé

Zahradníkova 2, Brno 602 00

• D

Paní doktorka je velice profesionální a milá a ochotná, to stejné paní sestřička. Naprostá spokojenost, jsem ráda, že takovou paní doktorku máme - celá rodina

• Praktický lékař pro dospělé Jiný  •

• S paní doktorkou MUDr. Illeovou mám velmi dobré zkušenosti. Starám se o matku - seniorku, která je v její lékařské péči. Paní doktorka je vždy ochotná vyslechnout aktuální zdravotní problémy, poradit se zdravotnickými pomůckami a profesionálně se věnovat všem záležitostem, které při pečování o seniora vyvstanou. Je vstřícná nejen k pacientům, ale i k členům jejich rodin.

• Praktický lékař pro dospělé péče o matku  •

• Jsem velmi spokojená s přístupem a jednáním lékařky i sestry ! Děkuji za jejich péči !

• R

Velmi dobrá zkušenost. Vyslechla, co mi je, v rámci svých možností praktického lékaře mě prohlédla a napsala adekvátní doporučení. S žádnou arogancí ani povýšeným jednáním jsem se nesetkal, a to ani od sestry. Co se ordinačních hodin týče, nemohu soudit, přišel jsem o půl jedenácté a nikdo přede mnou nebyl, vzali mě hned.

• Nepoznal jsem přívětivější a chápající lékařku. Sestřička je také velmi přívětivá a ochotná. Děkuji

• Též paní doktorku po dvouleté zkušenosti doporučuji. Sestra velice příjemná. Nic není problém.

• K paní doktorce chodím teprve asi rok, ale mohu ji vřele doporučit, je velice příjemná a ochotná a má zájem o svého pacienta, sestřička je také skvělá. Příjemně mě překvapilo, jak je seznámená s mým zdravotním stavem. Z jejího jednání mám pocit, že si mě skvěle pamatuje, jako bych tam chodila každý den.

• Z osobních zkušeností mohu paní doktorku doporučit. Pracuje profesionálně jak ona tak i její sestra. Občas se trošku déle čeká v čekárně, ale s tím člověk nic nenadělá. Lepší než chodit ke špatnému doktorovi bez čekací doby.

Chodím k paní doktorce už cca 15 let a jsem spokojená.Má velmi lidský přístup a i po odborné stránce nikdy nic nezanedbala.

ochota, dobrý přístup k pacientům, jsem velmi spokojena