Poliklinika Lípa Centrum

Seydlerova 2451, Praha 158 00

Velice milá a hodná paní doktorka.Nesmírně empatická a vstřícná.Ke svým pacientům má krásný hluboce lidský vztah plný pochopení a citu.S nemocnými velmi dobře komunikuje,všechno hned srozumitelně sama vysvětluje,pacient se ani nemusí na nic ptát.Vlídnými slovy nemocného často a ráda chválí,uklidňuje i povzbuzuje.Má upřímnou radost,když se stav pacienta zlepšuje.Paní doktorka je velmi poctivá,svědomitá a pečlivá.Všechno podrobně probere,na nic nezapomíná.Ptá se i na celkový zdravotní stav a vždy poradí a pomůže.Posílá i na jiná pdborná vyšetření.Paní doktorka má své pacienty ráda.Společně se sestřičkou vytvářejí v poradně svým velmi hezkým přístupem k nemocným příjemnou a milou atmosféru,takže se zde cítí pacienti dobře.

• Poliklinika Lípa Centrum Jiný  •

Paní doktorka Andresová i sestřička jsou skvělé profesionálky. Paní doktorka se zajímá o můj celkový zdravotní stav, kvůli přehlednosti o účincích jednotlivých léků mi doporučila, abych si nechal veškeré přípravky předepisovat od ní, s čímž jsem rád souhlasil. Paní doktorka je velice pečlivá, sleduje řadu ukazatelů, které mohou mít vliv na léčbu.

• Poliklinika Lípa Centrum Jiný  •

• Velice příjemná,ochotná a moc mi pomohla.Jak paní doktorka tak i sestřička mají jen milá slova.

• Přešel jsem z důvodu jiné představy o léčbě od své původní diabetoložky k paní doktorce Andresové, přesněji řečeno, paní doktorka byla tak laskava a přijala mě do péče. Mrzí mne, že jsem to neudělal už dávno. Hluboce lidský přístup k pacientovi, žádné čekání a odborná péče o zdraví, která přinesla ve velmi krátké době pozitiní výsledky. Velice příjemné jednání s paní doktorkou i setrou. Úsměv, ochota, dialog a vysoká profesionalita.

• Paní doktorka je velice příjemná,ochotná.

• Dr. Andresová je nesmírně zodpovědná, pečlivá a vstřícná k pacientovi. Snaží se nejen o léčbu diabetu, ale komplexně zkoumá celkový zdravotní stav a pomáhá Vám.

• Velmi příjemná a ochotná.Vždy vše detailně vysvětlí a poradí.Ať se jí i sestřičce daří, Holečková Marie

• Skvělý diabetolog, s pochopením pro pacienta a individuálním přístupem. Se sestrou tvoří profesionální tým. Lze jen doporučit.

• A

Máme s touto paní doktorkou i s její zdravotní sestrou velmi dobrou zkušenost. Je to sehraný tým. Věnuje se a fundovaně poradí.

Paní doktorka i sestřička jsou obě velmi ochotné poradit, pomoci a to i mimo svou odbornost! Mohu vřele doporučit! Mám jen dobré zkušenosti! OPRAVDU SKVĚLÁ LÉKAŘKA