Individuální psychoterapie • 1 500 Kč
Konzultace online • 1 500 Kč
Způsoby platby: Bankovní převod
Po prvním objednání se vám pošlu fakturu, která je splatná do 3 dnů od zaslání faktury nebo nejpozději 48 hodin před sezením.
Storno podmínky
Pokud na sezení nemůžete přijít, informujte mě prosím co nejdřív. Sezení lze bezplatně zrušit nejpozději 48 hodin předem. V případě pozdějšího zrušení budete hradit neuskutečněné sezení v plné výši.
Objednáním se na sezení vyjadřujete souhlas s uvedenými podmínkami.
==========================================================
Platba za konzultaci je přeposlaná přímo specialistovi. Specialista sám určuje způsob rušení návštěv a vracení peněz pacientům.
V případě problémů s platbami kontaktujte specialistu.
Nezapomeňte, že ZnamyLekar.cz neúčtuje žádné dodatečné poplatky za objednání návštěvy a nezpracovává platby jménem specialisty.
Jiné aplikace pro videohovory:
Na sezení si připravte počítač nebo jiný přístroj s mikrofonem, kamerou a stabilním připojením k internetu. Zkontrolujte, zda je zařízení dostatečně nabité. Najděte si tiché místo, kde vás nebude nikdo rušit. Je fajn si připravit něco na pití a kapesníčky.
Minimálně 30 minut před sezením vám pošlu email s odkazem. Není třeba si nic instalovat, pouze kliknete na odkaz a povolíte prohlížeči přísup ke kameře a mikrofonu.
Připravte se 10 minut před konzultací. Ujistěte se, že je váš telefon nebo počítač nabitý. Pro video konzultaci zkontrolujte připojení k internetu a nastavení mikrofonu a kamery. Můžete také připravit svou lékařskou dokumentaci (např. výsledky vyšetření).
O mně
Jsem psycholožka a psychoterapeutka. Vystudovala jsem psychologii na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity, absolvovala psychoterapeutický v...
VíceLéčené nemoci
- Poznání sebe sama
- Vztahy s druhými
- Silné či nepříjemné emoce
Ukončené školy
- Magisterský obor psychologie na Fakultě sociálních studií, Masarykova univerzita, Brno
- Psychoterapeutický výcvik v Institutu pro výcvik v Gestalt terapii (gestalt-praha.cz)
Specializace
Přesnost
Péče
Zařízení
TV
Online konzultace se občas potýká s technickými problémy. Ale terapie účinná, Petra je milá a naslouchavá. Velice empatická a vyzařuje z ní neskutečný klid, který vám dodá pocit bezpečí a důvěry. S terapiemi předešlou zkušenost nemám, ale jsem ráda, že právě ona je mým prvním průvodcem.
L.B
Petra Fialová je skvělá terapeutka. Navštěvuju ji již přes rok a terapie značně změnila moje mentální zdraví. P. Fialová je empatická, milá, úpřimná a autentická a moc si toho vážím. Metody terapie, které využívá doporučuju pokud se chcete více zaměřit na svoje emoce a prožívání. Validace a sebepochopení, které jsem od p. Fialové dostala je k nezaplacení.
Lenka
Paní Petru Fialovou musím velmi pochválit. Pomohla mě se dostat z úplného dna. Ukazuje mi cestu jak jít dál a díky jejím radám se dokážu na různé situace koukat jiným pohledem. Určitě doporučuji.
Jana
Petra je velmi empatický a milý člověk. Správnýma otázkama mě přivedla ke spoustě uvědomění, na které bych sama nikdy nepřišla. Neříkám, že návštěva byla vždy příjemná. Odcházela jsem často v slzách. Ale to beru jako ten největší přínos. Tehdy přišly ty největší uvědomění, díky kterým nad hodně věcma už přemýšlím jinak. Opravdu doporučuji.
Martin
Petra má osobní, empatický přístup, který mi vyhovoval. To i odráží dobu po kterou jsme se stýkali, což bylo zhruba dva roky. Velmi oceňuji s jakou citlivostí přistupovala k tématům, které jsem přinášel. Také zpětně oceňuji, že jsem neměl pocit, že mě otázkami navádí ke přijetí jejího pohledu na věc. Spíše byla společníkem. Společníkem, který mi umožnil se naladit se na svůj vnitřní svět. Pomalu konstruovat svoje vlastní závěry. Pomalu se ladit do kontaktu se sebou a svými emocemi.
DS
Poprvé v životě jsem hledal odbornou pomoc kvůli problému s alkoholem. Dříve se mně samotnému nepodařilo s alkoholem přestat. Petra mi pomohla najít cestu a jak o tom přemýšlet. Povzbudit, když bylo třeba a najít vnitřní sílu i víru v sebe a to mi hodně pomohlo. Takže poslední rok byl jeden z nejlepších v životě. Je profesionálka a za to jí moc děkuji.
K.Z.
S terapiemi jsem začínala poprvé a díky paní Petře jsem si odnesla dobrou zkušenost. Dala mi pocit pochopení a pomohla mi si uvědomit, co se v mé situaci děje. Působila profesionálně a zároveň lidsky, což velice oceňuji. Jsem moc ráda za tuto zkušenost.
Katherine KK
Petra je jedna z nejlepších terapeutek, které znám, jak odborně, tak i lidsky. Naše spolupráce trvá nyní zhruba 8 měsíců a jsem na 1000% spokojená, protože zažívám na sobě skutečné výsledky a změny.
Petra je moudrým a citlivým průvodcem na cestě k sobě, k poznání sebe sama a k sebepřijetí. Mám manio-depresivní sklony a v terapii s Petrou se učím, jak svou osobnost přijímat, jak s ní žít, aby se mi žilo dobře. Díky této terapii zažívám velmi zásadní uvědomění a porozumění sebe sama, které mi velmi pomáhají ve zvládání mé ne zcela stabilní osobnosti. Díky Petře jsem se přestala trápit a moje deprese už nejsou tak tíživé jako dřív. Petru doporučuji všem, kteří jsou ochotni se vydat na dobrodružnou cestu sebepoznání, kterou my, kdož jsou "obdařeni" nějakou tou "duševní přecitlivělostí", musím tak jako tak vykonat.
J.N.
Tak jak mě potkávaly různé problémy v žvotě, začal jsem se i já občas setkávat s různými psychology. S Paní Petrou to ale byla zcela nová zkušenost. Její empatický přístupa její snaha pomoci je bezpříkladná. Správnou volbou otázek mě nakonec přivedla k poznání, co musím udělat a jak se k problému postavit. Ze všech psychologů, u kterých jsem byl je ona ta nejlepší. A já jí za to moc děkuji.
Jozef
Doporučuji za lidský a individuální přistup ke klientům. Hodně mi pomohla se posunut v životě dál. Absolvoval jsme individuální pohovory a i skupinové a můžu jen doporučit.
O mně
VíceLéčené nemoci