Psychologie , Psychoterapie

3 názory Brno, Orlí 516/20 a 1 další · Zobrazit všechny adresy

O nás

Jsme soukromé psychoterapeutické centrum v centru Brna. Naši certifikovaní psychoterapeuti se specializují na péči o mladé dospělé. Nabízí individuální psychoterapii osobně i online, v češtině, ve slovenštině a v angličtině. Péče u nás je hrazená přímou platbou ze strany klienta.
Jazyky
  • Angličtina
  • Čeština
  • Slovenština

Služby

Specialisté

Názory o lékařích (3)

Lékař: Mgr. Petra Fialová individuální psychoterapie

Petra Fialová je skvělá terapeutka. Navštěvuju ji již přes rok a terapie značně změnila moje mentální zdraví. P. Fialová je empatická, milá, úpřimná a autentická a moc si toho vážím. Metody terapie, které využívá doporučuju pokud se chcete více zaměřit na svoje emoce a prožívání. Validace a sebepochopení, které jsem od p. Fialové dostala je k nezaplacení.

Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Lékař: Mgr. Petra Fialová individuální psychoterapie

Paní Petru Fialovou musím velmi pochválit. Pomohla mě se dostat z úplného dna. Ukazuje mi cestu jak jít dál a díky jejím radám se dokážu na různé situace koukat jiným pohledem. Určitě doporučuji.

E
    Návštěva z ZnamyLekar.cz
    Lékař: Mgr. Barbora Palatová psychoterapie

S terapií jsem byla moc spokojená.
    Sezení probíhala v příjemné atmosféře, kde jsem se cítila bezpečně a nebála se otevřít. Byla mi poskytnuta empatie a pochopení. Všechny návrhy a pohledy na řešené situace byly přínosné a pečlivě nahlížené z více úhlů pohledu.
    Mohu jen doporučit, děkuju!

Kontakt

Související vyhledávání