TOP ESTHETIC

Rychnovská 651, Praha 199 00

• R

Potřeboval jsem potvrzení pro autoškolu, zavolal jsem, řekli mi termín za 2 měsíce, řekl jsem, že mi to nevyhovuje – nabídli mi termín „na zítra“ po pracovní době s příplatkem 1500 korun.
    Po celou dobu komunikace (od prvního telefonátu až po poslední návštěvu) se ke mně lékařka chovala bez respektu a zvýšeným hlasem.
    Souhlasil jsem, přišel jsem a lékařka mi řekla, že vyšetření pro autoškolu už nelze provést, protože sestra, která provádí testy, už odešla. Zapsali mě na další den, přišel jsem, podstoupil vyšetření, dostal potvrzení, ale v systému neprošla moje pojišťovna, nakonec jsem zaplatil 4 tisíce za všechno do ruky, fakturu mi odmítli dát pod záminkou, že „kvůli vám jsme zůstali po pracovní době". Potom jsem šel do pojišťovny, popsal situaci a oni potvrdili, že jsem byl pojištěn, ale bez faktury mi nikdo nic neproplatí.
    Nicméně vyšetření a potvrzení provedli dobře a rychle.
    Mám výhrady pouze ke stylu komunikace a k odmítnutí vystavit fakturu/účtenku za platbu.

• jiné místo Jiný  •