Poliklinika DAM s.r.o.

Stamicova 21/1968,, Praha 162 00

• Š

Trpím na záněty dutin a laryngitidy. Paní doktorka mi vždy ochotně bez průtahů pomůže a její léčba mi pomáhá od vleklých potíží. Rozhodně doporučuji!

• Poliklinika DAM s.r.o. Jiný  •

Paní doktorka je velice milá a ochotná a odbornice ve svém oboru. Mohu jen doporučit.
    Marunová Jana

• H

Výborná paní doktorka, má milý přístup, k dětem obzvlášte, vyšetření nejsou bolestivá, vždy vše vysvětlí, navíc má prima sestřičku, po vyšetření nabídne dětem i sladkou odměnu :-). Chodíme k ní už přes 15 let a pořád jsme spokojení!

• A

Paní doktorka nás bez objednání vzala po telefonické domluvě ihned s kontrolou malého syna po zánětu středního ucha, již několikrát. Vždy se k synovi chová velmi hezky jako ona, tak její sestra a je to první ORL, kam se syn nebojí. Doporučuji!

• D

Přišli jsme nejdřív za obvoďačkou a ta nás poslala za pí. Chromou. Přišli jsme tak v 15:20 a začala nám říkat, z už končí i když má otevírací dobu do 16:00. Říkala, že nás nemá kam posadit jedině na koště, protože už má vytřenou podlahu a nemá sestru.

• Poliklinika DAM s.r.o.  •

MUDr. Olga Chromá

Vážený pane,
    nejsem prodavačka v kantýně, abyste kontroloval moji ordinační dobu a doporučuji Vám, abyste moji ordinaci z Vaší přízně vynechal. Přeji Vám hodně zdraví . O.Chromá

Výborná odbornice, celý život s ní mám nejlepší zkušenosti.

Paní doktorka se nám plně věnovala, poradila, pomohla, to vše s velmi milým přístupem ke mně i mému dítěti. Dokonce, když viděla čekající pacienty, začala ordinovat dříve, bez ohledu na vypsanou ordinační dobu. I když paní doktorka odhalila nedostatky v čištění oušek malého syna, pouze poradila, jak si máme počínat, bez /u jiných lékařů tak častých/ arogantních poznámek nebo ponižujícího poučování. Z ordinace jsem odcházela s velmi příjemným dojmem.

• Mé problémy špatně diagnostikovala. Navíc si tato paní doktorka naprosto neváží času pacientů. Nechává pravidelně čekat plnou čekárnu, zatímco je na chodbě slyšet její veselé klábosení se známými u kafíčka. Pokud si na návštěvu ORL nechcete brát dovolenou, pak zvolte jinou lékařku.

• S paní doktorkou jsem velice spokojená.Příjemné, vstřícní jednání, děti nemají vůbec strach, i když mají bolesti.

• Paní doktorka je výtečná odbornice. Chodíme k ni 9 let celá rodina i děti a máme jen tu nejlepší zkušenost. Paní doktorka i sestřička mají skvělý přístup, s dětmi to umí, takže se děti nebojí a dobře spolupracují. Děkujeme za výbornou péči a vřele doporučujeme.
    Kalajdžievová