Nemocniční 20, Ostrava
Denisa
Výborný pan doktor, skvělý přístup, komunikace. Velmi příjemný, vše vysvětlil a podpořil. Děkuji a mohu jen doporučit.
E
EZ
Výborný pan doktor. Klobouk dolů před takovou kapacitou ve svém oboru. Zbaví vas obav vysvětlí detaily, zákroky a nasledná péče je úžasná. To se jen tak nevidí.Velké díky panu doktorovi i sestřičce za jejich profesionalitu moc mily přístup a ochotu.
E
Eli
Byla jsem na gynekologické operaci a chování pana doktora v nemocnici k pacientům katastrofa, nechápu jak takový člověk může dělat s lidma, doufám že už ho nikdy nepotkám.
V.
Souhlasím s ostatními, skvělý přístup a odvádění pozornosti během zákroku bezkonkurenční. Děkuji.
KATEŘINA C.
Profesiální přístup. Pan doktor i sestřička velmi příjemní empatičtí. Podstoupila jsem konizaci čípku. Za 15 minut bylo po všem. Naprosto bez bolestí. Vzali mne dle objednání. Děkuji
Marcela Svobodová
Super pan doktor. Byla jsem 21.3. na konizaci, pan doktor i sestřička byli moc hodní a příjemní. Za 15 minut jsem odcházela domů. Takových lékařů kdyby bylo více! Moc mu děkuji i sestřičce.
D.V.
Já nemám absolutně dobrou zkušenost. Přišla jsem s tím, že mám pozitivní test, jelikož jsme se s manželem snažili o miminko. Pan doktor mi řekl, že na ultrazvuku nic nevidí a je to nejspíš mimoděložní těh., ať příjdu do nemocnice a tam mě ,,vyčistí,,
Vůbec nechtěl čekat, byla jsem na začátku těhotenství a proto plod nešel vidět. Intuice mi říkala, ať to nedělám a rychle se objednala k jinému lékaři. Ten mi řekl, že je to ještě brzy, vzali mi krev a za pár dní jsme na ultrazvuku viděli, že jsem těhotná a plod je tam, kde má být. Dnes máme krásnou tříletou dceru. Trvalo mi než jsem se odhodlala napsat, ale určitě vždy je lepší navštívit dva lékaře.• Městská nemocnice Ostrava • Jiný •
Hana
Pan doktor je pečlivý, přímý a otevřený. Vše vysvětlí a chová se maximálně profesionálně. Byla jsem ošetřena panem dokorem i v Městské nemicnici a tam to bylo stejné. Nejenom pan doktor, ale i sestřičky byly velice pečlivé, přátelské a trpělivé. Je tam příjemné prostředí. Mám veliké štěstí, že jsem natrefila na celou tuto skvělou partu. Děkuji moc.
N
Neuvěřitelná profesionalita a přístup k pacientkám!!
Neuvěřitelně příjemný personál!!! měla jsem obrovský strach a již při objednávání se na zákrok - jsem zjistila, že budu v nejlepších rukou. Velice děkuji za přístup sestřičky a pana doktora, neuvěřitelná profesionalita !!! Moc děkuji
M.Greschnerová
Výborný pan doktor. Vyléčil to co jiní doktoři nezvládli. Klobouk dolů před takovou kapacitou ve svém oboru. Člověk se i zasměje v ordinaci a nemusí jak u jiných chodit do ordinace ze strachem .
- Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Ostravě
- Gynekologové s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Ostravě