Městská nemocnice Ostrava

Nemocniční 20, Ostrava

• D

Výborný pan doktor, skvělý přístup, komunikace. Velmi příjemný, vše vysvětlil a podpořil. Děkuji a mohu jen doporučit.

• E

Výborný pan doktor. Klobouk dolů před takovou kapacitou ve svém oboru. Zbaví vas obav vysvětlí detaily, zákroky a nasledná péče je úžasná. To se jen tak nevidí.Velké díky panu doktorovi i sestřičce za jejich profesionalitu moc mily přístup a ochotu.

• E

Byla jsem na gynekologické operaci a chování pana doktora v nemocnici k pacientům katastrofa, nechápu jak takový člověk může dělat s lidma, doufám že už ho nikdy nepotkám.

• V

Souhlasím s ostatními, skvělý přístup a odvádění pozornosti během zákroku bezkonkurenční. Děkuji.

• jiné místo Jiný  •

Profesiální přístup. Pan doktor i sestřička velmi příjemní empatičtí. Podstoupila jsem konizaci čípku. Za 15 minut bylo po všem. Naprosto bez bolestí. Vzali mne dle objednání. Děkuji

• jiné místo Jiný  •

Super pan doktor. Byla jsem 21.3. na konizaci, pan doktor i sestřička byli moc hodní a příjemní. Za 15 minut jsem odcházela domů. Takových lékařů kdyby bylo více! Moc mu děkuji i sestřičce.

• D

Já nemám absolutně dobrou zkušenost. Přišla jsem s tím, že mám pozitivní test, jelikož jsme se s manželem snažili o miminko. Pan doktor mi řekl, že na ultrazvuku nic nevidí a je to nejspíš mimoděložní těh., ať příjdu do nemocnice a tam mě ,,vyčistí,,
    Vůbec nechtěl čekat, byla jsem na začátku těhotenství a proto plod nešel vidět. Intuice mi říkala, ať to nedělám a rychle se objednala k jinému lékaři. Ten mi řekl, že je to ještě brzy, vzali mi krev a za pár dní jsme na ultrazvuku viděli, že jsem těhotná a plod je tam, kde má být. Dnes máme krásnou tříletou dceru. Trvalo mi než jsem se odhodlala napsat, ale určitě vždy je lepší navštívit dva lékaře.

• H

Pan doktor je pečlivý, přímý a otevřený. Vše vysvětlí a chová se maximálně profesionálně. Byla jsem ošetřena panem dokorem i v Městské nemicnici a tam to bylo stejné. Nejenom pan doktor, ale i sestřičky byly velice pečlivé, přátelské a trpělivé. Je tam příjemné prostředí. Mám veliké štěstí, že jsem natrefila na celou tuto skvělou partu. Děkuji moc.

• N

Neuvěřitelně příjemný personál!!! měla jsem obrovský strach a již při objednávání se na zákrok - jsem zjistila, že budu v nejlepších rukou. Velice děkuji za přístup sestřičky a pana doktora, neuvěřitelná profesionalita !!! Moc děkuji

• jiné místo Jiný  •

Výborný pan doktor. Vyléčil to co jiní doktoři nezvládli. Klobouk dolů před takovou kapacitou ve svém oboru. Člověk se i zasměje v ordinaci a nemusí jak u jiných chodit do ordinace ze strachem .