Krokova 778/9, Praha 2, Praha 128 00
Simona
S MUDr. Jelšíkem mám bohužel velmi nepříjemnou zkušenost. Nejdřív se zdál přátelský, ale když jsem u něj byla 14 dní po operaci endometriózy na pooperační kontrole tak mi řekl, že mám endometriózu zpátky a že takhle nikdy nebudu mít děti a měl nemístné až urážející poznámky na moji postavu (vlivem nemoci jsem hodně zhubla). Díky němu jsem 3 měsíce žila v tom, že je endometrióza zpátky do kontroly v ÚPMD, kde mi řekli, že to vůbec není pravda, že se jedná pouze o jizvu která zůstane na vaječníku po operaci a že je vše v pořádku. Od té doby jsem k tomuto lékaři už nešla a dlouho mi trvalo najít zase k někomu důvěru. Chování MUDr. Jelšíka hodnotím jako velmi neprofesionální.
MichaelM
Využil jsem služeb akupunktury. Pan doktor měl přátelský, ale zároveň velmi profesionální přístup. Hned při první "konzultaci" došlo zároveň k proceduře + domluven léčebný plán "s přesahem". Naprostá spokojenost. Za sebe doporučuji.
Katerina
Chodila jsem nějaký čas k mudr Jelšíkovi na akupunkturu. Vždycky mě napíchal a odešel ordinovat pacientky do jiné místnosti. Tak mě nechal vždy asi půl hodiny, někdy i déle, když se u ordinování zasekl.
Po jedné návštěvě mi při placení oznámil, že vlastně dlouho nezdražoval a dneska už je to teda za víc.
Když jsem k němu přestala chodit, teprv jsem zjistila, že třeba se před akupunkturou dělá i anamnéza. Rozhodně se mi dostalo úplně jiného přístupu a služby.
Tedy musím potvrdit, že zde léčba probíhá jak na běžícím pásu a cílením na výdělek.• Gynekologie akupunktura • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
I
IG
Pana dr. Jelsika, jsem nasla a vybrala jsem si kvuli jeho specializaci gynekologie + akupunktura. Bohuzel, jiz od zacatku nastalo zklamani z pristupu p. doktora. Prvni navsteva je pouze povidani, ani vas nevysetri nic - pouze se zepta na anamnezu a co potrebujete (na pojistovnu si samozrejme vykaze plnou lekarskou prohlidku). Chodila jsem k dr. protoze, jsme meli problem s pocetim ditete. Kdyz jsem prosila o dalsi vysetreni, vzdycky mi bylo receno, ze mame cas a musime postupovat - jedna vec po jedne. Bohuzel, po pul roce (uz jsme meli za sebou 1 rok snazeni) mi vzal pouze krev na hormony a 2x jsem byla na folikulometrii. Prisel cas na preventivni prohlidku -dr. byl znacne nevrly kdyz zjistil, ze ma delat preventivku. Trvala asi 2 minuty, kdy mi vzal jen vyter z cipku, nic jineho. Zadny ultrazvuk, nic. Lekar se loucil se slovy, vidime se za rok - pricemz jsem chodila kazdy mesic na folikulometrii. To byla moje posledni navsteva p. Jelsika. Ucite tuto ordinaci nedoporucuji!!!
E
E.B
Přěšla jsem k MuDr. Jelšíkovi na doporučení. Přístup arogantní, včetně vyberu registracniho poplatku, ktere se neslucuje s pojistenim pacientky. Pominu jakoukoli neiformovanost stran pacientek s problémy s otěhotněním. Po jedné velmi negativní zkušenosti jsem k němu přestala chodit na několik let. Prentkvní prohlídka proběhla zmatečně, povrchně a bez další komunikace o výsledku. Zajímaly ho jen peníze za další rok.
Alena
Dle mé zkušenosti je lékař velice neprofesionální. Bohužel vyšetření probíhali povrchně a po pár letech jsem začala spochybňovat jestli vůbec lékař něco vyšetřuje. Při zánětu lékař stanovuje diagnózu podle pohledu, nedělá testy a převentivní prohlídka nezahrnuje ultrazvuk dělohy a vaječníků takže nevíte co se ve vás děje. Byla jsem velice nespokojená a neumím si představit že bych mu věřila v tehotenské péči. Bohužel jsem měla pocit že tady jde jenom o vydělávaní peněz protože tam vždy bylo mnoho pacientek v jeden čas, vyšetření probíhalo velice rychle a povrchně a do toho lékař odbíhal dělat akupunkturu. Ako bonus je lékař velice arogantní a má nemístné poznámky.
Katerina
Pokud hledate gynekologa, ktery preferuje prirodni cestu, prave jste nasly skveleho lekare! Musim rici, ze MUDr. Jelsik je nejlepsi Gynekolog, ktereho jsem mela za sveho zivota v New York a Praze. Navic se inter alia venuje Akupunkture. Jsem vdecna, ze jsem ho nasla. Aktualne v perimenopauze.
N
N.D.
Chodím 5 let,zvolila jsem díky jeho alternativnímu přístupu a prožila s ním dvě předporodní péče.Zaznamenala jsem mírnou aroganci,nic vážného.Na konci těhotenství stál na vnitřním vyšetření i přes můj nesouhlas, na vyšetření jsem nepřišla.Jednou jsem mu volala, měla jsem strach, zda jsem nechytla nemoc a chtěla výsledky testů, telefon mi vzal, ale nepříjemně mi sdělil, že neordinuje a můj stav ho nezajímá.Druhá zkušenost je z ordinace,přišla jsem se svým dvouletým synem (je opravdu hodný)a on mu mezi dveřmi řekl,zda se nemůže vypnout, ať má klid.Byl celou dobu nervózní a spěchal,jako by ho můj problém obtěžoval.Řekl mi kolik mi je, že neznám způsoby ochrany a byl velmi arogantní a neempatický k danému problému.Snažil se mi vnutit své řešení,nevysvětlil možnosti,když jsem požádala o jiné řešení (měla jsem probrané s PA) tak se uklidnil a řekl,že je to jen přátelská rada,že mi napíše,co chci a začal být milý.Z této návštěvy se cítím traumatizovaně a už nikdy nechci pana Jelšíka vidět.
Marie
S přístupem pana doktora jsem spokojená. Byla jsem u něj na doporučení. Díky ultrazvuku mne upozornil na problém se střevy - což velice kladně hodnotím, jelikož to bylo nad rámec jeho zaměření. Takže u něj vnímám celostní přístup k pacientovi, což mi vyhovuje.
E
E.
K panu doktorovi jsem chodila několik let a byla spokojená. Bohužel s postupem času se jeho přístup měnil. Pokud máte akutní problém, musíte čekat na volný termín i několik dní/týden. V případě, že chcete na placenou akupunkturu, Vás vezme hned. Paragon za platbu akupunktury Vám nikdy nevydá. Platíte-li si akupunkturu, vstřícnost k léčbě a vyšetření je větší. I přes čas objednání, čekáte dlouho. Pan doktor odbíhá mezi gynekologickou ordinací na akupunkturu. Máte-li problém, krev Vám pan doktor málo kdy odebere. Na další vyšetření Vás nepošle. Nevím, jak vede pan doktor lékařské záznamy, předepsal mi antibiotika s amoxicilinem při mé alergii na penicilin. Pan doktor je sociálně velmi zdatný, milý, nicméně při komplikacích na léčbu nedoporučuji. Vše vyřešeno změnou lékaře.