Jsem psycholog a psychoterapeut. Ve své práci se věnuji lidem, kteří prožívají různé těžkosti. Trápí je vztahy s jejich blízkými nebo hledají uspokojující vztah sami k sobě, někoho ztratili, snaží vypořádat z nemocí, která je postihla nebo stoji na životní křižovatce a hledají cestu, kudy dál.
Jak se objednat
Objednávejte se telefonicky nebo přes email Pokud Vám nemůžu telefon vzít, zavolám zpět. Při objednání budu potřebovat jen Vaše jméno a kontakt, důvod objednání mi sdělovat nemusíte. Objednací lhůta ve většinou týden.
NA MÉ SLUŽBY JE MOŽNÉ ČERPAT PŘÍSPĚVKY ZDRAVOTNÍCH POJIŠŤOVEN
NEJSEM ZDRAVOTNICKÉ ZAŘÍZENÍ A NEPOSKYTUJI ZDRAVOTNÍ SLUŽBY
Pracovní zkušenosti
2020 - nyní metodička služeb kariérového poradenství Centrum pro cizince JMK
2019 - nyní soukromá psychoterapeutická praxe
2014 - 2017 psycholog a krizový intervent v Oblastní charitě Blansko
2013 - 2017 kariérní poradce v Centru vzdělávání všem
Vzdělání
Magisterské studium psychologie (Fakulta sociálních studií, Masarykova univerzita, rok ukončení 2013)
Komplexní psychoterapeutický výcvik Umění terapie (750 hodin), který je certifikován u České asociace pro psychoterapii (Rok ukončení 2020)
Kurz Krizové intervence: Systemický přístup k práci s krizí (Gaudia, 2012)
Průběh spolupráce
První sezení věnuji tomu, abychom se seznámili, zmapovali Vaše očekávání a potřeby a mohla jsem Vám zodpovědět všechny otázky o tom, co Vám mohu nabídnout a jak pracuji. Je pro mě důležité, aby jste se mohli rozhodnout zda Vám vyhovuje můj přístup a způsob práce. Jak dlouho a často se budeme setkávat je jen na Vás. Obvyklá frekvence setkávání je jednou za týden až 1krát za 14 dní, ale můžeme se domluvit jinak. Někdy k tomu, aby klient získal větší spokojenost v životě stačí pár sezení, jindy je potřeba dlouhodobější spolupráce. Budu ráda, když budeme během naší spolupráce průběžně reflektovat, zda naplňuje Vaše cíle a potřeba a zda Vám vyhovuje můj způsob práce. Naše sezení a informace které mi na nich sdělíte, jsou přísně důvěrná a kromě situací stanovených zákonem (ohrožení života, soudní příkaz) nic nesděluji třetím osobám.
Hlavní léčená onemocnění
Psychologické poradenství
Psychoterapie
2 názory
M.K.
Naše spolupráce s paní terapeutkou byla pro mne lifechanging zkušeností. Nacházela jsem v našem společném čase pochopení, pozornost, laskavost, výzvy v nejlepším možném načasování a naprosté bezpečí. Každá jedna konzultace pro mě byla přínosem a cítila jsem pevnou oporu v celém procesu. Děkuji za všechno.
• • individuální psychoterapie •
H.G.
S paní Neumannovou mám tu nejlepší zkušenost v oblasti práce na sebepřijetí, sebehodnotě a důvěry v sebe. Pomocí obrovské empatie, naslouchání, důvěry a vhodných otázek, se mi během naší spolupráce povedlo poznat kus sebe. Po každém našem setkání, jsem odcházela s čistou hlavou, skvělým pocitem a menšími problémy, ať byly jakékoliv. Děkuji za to, a moc doporučuji.
• • psychologické poradenství •