Mgr. Martina Neumannová

přijímá nové pacienty

Psycholog · Více

2 názory
Odhadovaná doba odpovědi:

Jsem psycholožka a psychoterapeutka. Pracuji s lidmi, kteří se ocitli v náročném životním období. Řeší vztahy s blízkými, hledají uspokojivější vztah k sobě samým, vyrovnávají se se ztrátou, nemocí nebo stojí na životní křižovatce a přemýšlejí, kudy dál.

Jsem řádnou členkou České asociace pro psychoterapii (ČAP), profesní organizace, která sdružuje psychoterapeuty s odpovídajícím vzděláním a výcvikem a klade důraz na dodržování etických zásad a odborných standardů psychoterapeutické práce.

Jak se objednat

Objednávat se můžete telefonicky, e-mailem (martina.burdikova@gmail.com) nebo prostřednictvím kalendáře.
Pokud Vám nemohu telefon vzít, zavolám zpět.

Při objednání budu potřebovat pouze Vaše jméno a kontakt – důvod objednání mi sdělovat nemusíte.

Na mé služby je možné čerpat příspěvky zdravotních pojišťoven na podporu duševního zdraví.

Průběh spolupráce

První sezení věnujeme vzájemnému seznámení, zmapování Vašich očekávání a potřeb a prostoru pro Vaše otázky. Zároveň Vám vysvětlím, co Vám mohu nabídnout a jakým způsobem pracuji. Je pro mě důležité, abyste se mohli informovaně rozhodnout, zda Vám můj přístup a způsob práce vyhovují.

Délka i frekvence setkávání jsou plně na domluvě. Obvyklá frekvence je jednou týdně nebo jednou za 14 dní, ale můžeme se domluvit i jinak.

Někdy ke zvýšení spokojenosti v životě stačí několik sezení, jindy je užitečná dlouhodobější spolupráce. Během spolupráce průběžně reflektujeme, zda naplňuje Vaše cíle a potřeby a zda Vám vyhovuje způsob, jakým pracuji.

Naše sezení i veškeré informace, které mi během nich sdělíte, jsou přísně důvěrné. Výjimkou jsou pouze situace stanovené zákonem (např. ohrožení života nebo soudní příkaz).

Nejsem zdravotnické zařízení a neposkytuji zdravotní služby.

Více O mně

Pekařská 12, Brno-střed, Brno 602 00

Telefonní číslo

739 42...

2 názory

Naše spolupráce s paní terapeutkou byla pro mne lifechanging zkušeností. Nacházela jsem v našem společném čase pochopení, pozornost, laskavost, výzvy v nejlepším možném načasování a naprosté bezpečí. Každá jedna konzultace pro mě byla přínosem a cítila jsem pevnou oporu v celém procesu. Děkuji za všechno.

• Ordinace individuální psychoterapie  •

• H

S paní Neumannovou mám tu nejlepší zkušenost v oblasti práce na sebepřijetí, sebehodnotě a důvěry v sebe. Pomocí obrovské empatie, naslouchání, důvěry a vhodných otázek, se mi během naší spolupráce povedlo poznat kus sebe. Po každém našem setkání, jsem odcházela s čistou hlavou, skvělým pocitem a menšími problémy, ať byly jakékoliv. Děkuji za to, a moc doporučuji.

• Ordinace psychologické poradenství  •