MUDr. Marta Spurná

Pediatr Více

PL pro děti a dorost

Starodubečská 99, Praha 10700

Poliklinika Zahradní Město spol.s.r.o.

Jabloňová 2992/8, Praha 10600

• V

Naprosto skvělá paní doktorka. Velmi příjemná, rychlá a profesionální. Svým dobrým odhadem a pohotovostí zachránila mému dítěti život. I v nemocnici pak lékaři říkali, že máme geniální doktorku.

• Profesionáml na svém místě ,chodila jsem k ní sama jako dítě a spomínky a skušenosti mám nejlepší právě s pohledu dítěte.A proto k ní dnes chodí mé dvě děti a jedno je těšce zdravotně postižené není to s ním lehké. Dělá kompletní vyšetření nic nepodcení vše vysvětlí.Pomůže i radou po telefonu a nebo dítě navštíví doma po telefonické domluvě. Jsou se sestřičkou užasně sehraný tým.

• Profesionální přístup. Děkuji.

• Paní doktorka je skvělá :)

• Mam dve chronicky nemocne deti a pani doktorka nas problem vzdy vcas odhalila a pomohla. Nikdy nam hned nevnucovala antibiotika, jak jsme se s tim setkali jinde. V pripade potreby zajela za detmi i domu. Souhlasim, ze obe - pani doktorka i sestricka - jsou velmi mile a s detmi to opravdu umi.

Výborná pediatrička vždy nám dobře poradila a že těch věcí k řešení máme dost
    protože máme dvojčatka. Takže všem doporučuji je velmi milá. I sestřička je vždy příjemná.

• N

Mé první dítě mělo ve 4 něsích průjem. Rada zněla - dávejte mu banány, banány ať to šlemuje. Dávali jsme banány a malý měl potom krev ze sliznic, protože průjem trval pořád. Naštěstí měla paní doktorka dovolenou, tak jme šli k jiné a ta udělala konečně výtěr - byla tam bakterie takže antibiotika. Bůh ví, jak by to dopadlo, kdyby neměla zástup.
    U druhého dítěte - ve 3 měsících se mi oprudil, tak mi poradila mast, pak další a další... nevěděla jsem co už, protože malý měl zadeček do krve mokvavý a ani nás neposlala ke kožnímu. Pořád jsem to větrala, čistila a chudák malý brečel..... chodili jsme tam 1 - 2x týdně a pořád nic. To trvalo 2 měsíce. Jednou v sobotu jsem to nevydržela a jela do nemocnice na kožní, protože se mi stav pokožky zdál horší a malý byl už uřvaný. Tam mi paní doktorka dala speciální mast a divila se, že nás paní doktorka neposlala na odborné vyšetření, protože to nebyla opruzenina, ale dostala se mu ze stolice do kůže nějaká potvora a prý to mohla poznat také. Tak jsme mazali a za pár dní to bylo vše v pořádku. Ty dva měsíce nikomu nepřeji. Bylo toho více, ale škoda mluvit. Přešli jsme jinam.

• Super

S mnoha maminkami jsme raději odešly k jinému pediatrovi. Neprofesionální přístup, nevyhovující ordinační hodiny, nic nevysvětlí, chování až arogantní. Bez ematie, strohost.