MUDr. Marie Získalová

Oční lékař · Více

Poliklinika Prosek a.s.

Lovosická 440/40, Praha 19000

• D

Dokonalá profesionalita, laskavý přístup, úžasná ochota a vstřícnost paní doktorky a sestřičky. Naprostá spokojenost z mé strany a veliké DÍKY!

• Poliklinika Prosek a.s. Jiný  •

K paní doktorce chodím s dcerou už více než 8 let a vždy jsme byly maximálně spokojené. Oceňuji její profesionální přístup, pečlivost a lidskost. Také sestřička je velmi milá a ochotná.
    Občas je třeba déle čekat, což může být náročné, ale vzhledem k výraznému nárůstu počtu nových pacientů v Praze a častým náročným požadavkům některých z nich – včetně domáhání se neakutního ošetření bez objednání – je to pochopitelné. Kapacity lékařů mají své limity.
    Pro nás je důležité, že se paní doktorka každému věnuje s maximální péčí.
    Děkujeme!

• Poliklinika Prosek a.s. Jiný  •

Zažili jsme precizní péči, vstřícnost, dochvilnost, empatii, ochotu, spolehlivost - jak u paní doktorky, tak u pana doktora i milé sestřičky. Děkujeme.

• Poliklinika Prosek a.s. Jiný  •

Paní doktorka je velmi milá a pečlivá, pacientům se plně věnuje a nic nezanedbá. Líbí se mi lidský přístup, vše vysvětlí. Nevýhodou je delší doba čekání i když jsem objednaná, ale to mi vůbec nevadí, na dobrého lékaře si ráda počkám a to paní doktorka je. Nechápu ostatní komentáře co tu čtu, jestli si někdo myslí že bude ošetřen okamžitě co přijde ať si zkusí jinou oční ordinaci.
    Za mne mohu jenom doporučit.

• H

Paní doktorka je velice šikovná, i se sestřičkou obě milé. Jediné negativum je bohužel dlouhá čekací doba, i při objednání na konkrétní hodinu se stává, že v čekárně člověk sedí i 2 - 3 hodiny.

• A

Paní doktorka je výborná, několik let jsem k ní chodila, bohužel díky špatné organizaci práce sestry se k doktorce ne a ne dostat. Ač objednaná, čekací doba 2 a více hodiny mi s dvěma malými dětmi znemožňuje se na prohlídku k paní doktorce dostat. Je to škoda, kazí to renomé doktorky, ač ta je výborná.

• H

Nejlepší očařka co znám. Chodí k ní už dlouho manžel, já také už poměrně dlouho, poznala můj problém okamžitě, doporučila další vyšetření v nemocnici i když se jí fakticky cosi nezdálo a měla pravdu. Takže jen to nejlepší mohu říct o paní doktorce. A sestra? Naprosto nejvýkonnější sestra co znám. Ta je v jednom kole a je doslova pravá ruka paní doktorky Získalové.

• I

S paní doktorkou a také se sestřičkou mám jen ty nejlepší zkušenosti. Obě jsou pečlivé a vždy velmi milé.

K paní doktorce jsem začala chodit před 10 lety a vždy mi připadala velmi pečlivá a hlavně k pacientům slušná, což se nedá říci o každém lékaři. Poslala mne i na vyšetření, které nebylo ani tak nutné, ale chtěla mít jistotu, což velmi oceňuji. Takže mne negativní reakce velmi překvapily. Já za sebe mohu Dr. Získalovou doporučit.

• E

Paní doktorka mě málem připravila o zrak, když nepoznala odchlípenou sítnici v pokročilém stadiu. Chtěla bych tímto varovat ostatní pacieny, jsem přesvědčená o tom, že paní doktorka umí dobře změřit refrakci (dioptrie) a předepsat kapky na bolavé oko, ale to je tak vše. Jako profesionál mě naprosto zklamala už i tím, že mě "pro jistotu" neposlala ještě ke specialistovi, ale mávla rukou že to nic není. Na Karlák do nemocnice jsem se dostala sama svou tvrdohlavostí a za 3 dny jsem ležela na sále na akutní operaci, paní dotorka mě nechala s odchlípením sítnice 2 měsíce běhat po světě, závodně sportovat a jezdit jako profesionální řidič.