Pod Slovany 1237, Praha 12000
Hana P.
K pani doktorce Zahradníkové jsem chodila již se svými dětmi a to je nejstaršímu již 36 let.Je to taková naše "rodinná lékařka" jak to bývalo dřív. Je profesně na výši, její rychlé rozhodnutí před více než 2O lety dokonce zachránilo jedné z mých dcer život. V dnešní době ošetřuje i má 4 vnoučátka.Je pečlivá, děti vždy poctivě vyšetří,vše zdůvodní a vysvětlí. Děti ji mají rády.Na jejím přístupu k těm mrňatům je vidět, že ty děti má opravdu ráda a záleží ji na jejich zdraví. Za to ji moc děkuji a mohu jen vřele doporučit.
Opravdu velmi mila a vstricna pani. Presli jsme k ni od doktorky Maternove a je to jako nebe a dudy.
I já přidávám kladné hodnocení.Myslím,že by maminky měly být rády,že mají tak skvělou pani doktorku jako je ona.S Ivanou14 jsme k ní chodily odmalička a teď k ní chodíme s dětičkama,takže ji známe opravdu dlouho:-)).Jsem moc ráda,že ji mám a neměnila bych za ji žádnou jinou.Jitka
I
Ivana
Dobrý den,musím se přidat ke kladnému hodnocení.Pani doktorka je velice pečlivá a to je dobře.Jak už se tu psalo nedává hned na vše antibiotika a když se jí něco nezdá hned vás pošle k vhodnému lékaři.Musím říct že vim co to znamená zanedbaná lekařská péče.Moje kamarádka má špatnou dětskou lékařku a ta její malé zanedbala dětskou moskovou obrnu tím že jí včas neposlala tam kam měla.Buďme rádi za naší pani doktorku.
Petra
Paní doktorka je velmi pečlivá a vyhovuje mi v tom, že na každé kýchnutí nedává ATB. Jsem s ní velmi spokojená
dana
mohu vrele doporucit.k pani diktoŕce jsem chodila jako mala a ted ji navstevu´ji i me 2 deti.
Martina
Velmi prijemna pani doktorka i sestricka, novorozenatko mi prisla navstivit domu i kdyz uz nebyla zima a k ni do ordinace to mam kousek.
Karolína
Paní Šalounová si možná plete naší paní doktorku s paní doktorkou na Libuši, která má úplně stejně jméno a též je pediatrička. Ta rtěnka by seděla právě k té z Libuše. Příště doporučuji lépe číst. Shodou okolností znám obě dvě paní doktorky a obě jsou skvělé. Pod Slovany jsem chodila jako malá já a na Libuš chodím se synem. Byla a jsem spokojená :-)
Jája
Musím konstatovat paní Lucie Šalounová, že jste magor. Epileptický záchvat z rtěnky , tak to je dobrý. Hlavně jsem nikdy u paní doktorky žádnou křiklavou rtěnku neviděla a to jsme dost častý návštěvníci. Na paní doktorku si nemůžu stěžovat. Je milá a pečlivá a zcela normální, což se o Vás říct nedá.
Marie
Musím jen potvrdit výše uvedené hodnocení. Velmi pečlivá paní doktora. Nemá problém konzultovat po telefonu. Když je potřeba domluví návštěvu doma u malého pacienta i když bydlíme téměř na druhém konci Prahy. Vřele dopočuji a kéž by bylo více takových lékařů.