Objednejte se online na našem webu www.imagedent.cz :-) V dnešní době je kladen stále větší důraz na estetický vzhled, neméně to platí i o úsměvu, respektive o zubech. Dopřejte si… Více
Objednat se
imagedent - studio dentální estetiky
Zborovská 719/27, Praha 5
150 00 Praha, hl. město PrahaKontaktní údaje
Zdravotní pojišťovny a způsoby platbyHotovost, Bankovní převod, Kreditní kartaV této ordinaci přijímám:dospělí, děti jakéhokoliv věkuSlužby
Hodnocení pacientů
Přesnost
Péče
Zařízení
Kristýna
• •Umístění: imagedent - studio dentální estetiky•Služby: ošetření chrupu s rovnátkyExtrémně milý dentální hygienista a odborník s několikaletou praxí. Ošetření chrupu je rychlé, efektivní, bezbolestné a cenově příznivé. Výhodou je krátká objednací lhůta a více poboček (nejen) po Praze.
Filip H.
• •Umístění: imagedent - studio dentální estetiky•Služby: Kompletni dentalni hygienaByl jsem na dentální hygieně dnes poprve. Rozhodl jsem se kvuli komentarum na webu znamylekar. Prekvapil me mily a velmi profesionalni pristup, zajem o zjisteni situace (co me privadi, jestli jsem jiz na dentalni hygiene byl apod.) Po naslednem vycisteni, ukazka, jak si zuby spravne cistit. Za me proste TOP! ;-) Doporucuji!
tuhackova
Návštěva z ZnamyLekar.cz • •Umístění: imagedent - studio dentální estetiky•Služby: bělení zubůProfesionální přístup na nejvyšší úrovni, pečlivá práce, příjemný a komfortní zážitek. Ve srovnání s bělením zubů a dentální hygienou jinde mohu říci, že již nebudu chodit jinam, jelikož takovou pečlivost a "bezbolestnost" (resp. citlivosti zubů po bělení) jsem jinde nezažila.
Děkuji a velice doporučuji!:) -
Velmi příjemná návštěva a kvalitní dentální hygiena. Mám v plánu pana Dostála navštěvovat do budoucna a doporučuji ostatním :)
Byla jsem poprvé v životě na dentální hygieně, pan doktor byl milý, veškeré úkony mi popsal, pracoval pečlivě a jemně. Děkuji za znecitlivění sprejem. :-) Shrnutí: Vše ok, doporučuji, úsměv jako perličky.
Barbora
• •Umístění: imagedent - studio dentální estetiky•Služby: Kompletní dentální hygienaVždy skvělý přístup, bez čekání v čekárně a příjemný prostor ordinace. Objednání bez dlouhého čekání na termín. Děkuji
Rozhodla jsem se pro bělení zubů a našla jsem si na webu pana Dostála, udělala jsem dobře :-) maximální spokojenost, měla jsem to i s dentální hygienou v ceně, kterou jsem do tohoto dne ještě nezkusila a byl to zážitek-v tom smyslu že mám zuby jako nové. Žádná bolest, profesionální a lidský přístup. Určitě se objednám na dentalní hygienu pravidelně jelikož za tak čistý a hezký úsměv mi to stojí :-) Ústí nad Orlicí
Helena
• •Dnes jsem byla u pana Dostála na den.hygieně. Byla jsem velice mile překvapená, že mi dokonce čistil i zadní stoličky ze všech stran. To se mi u dřívějších den.hygienistů nestalo. Zuby mám krásně čisté a už jsem si dohodla další návštěvu :-)
VIOLETTA
• •Super doktor, jsem moc spokojena, doporučuji všem. Děla to pečlive a důkladne, je moc příjemný. Díky
Igor V.
• •Všechno proběhlo naprosto v pořádku. Profesionální přístup, příjemné jednání, moderní ordinace. Zuby hezky vyčištěné, skvělý pocit. Příště pouze k pánu Dostálovi. Rozhodně doporučuji.
Zkušenosti a dovednosti
O mně
Objednejte se online na našem webu www.imagedent.cz :-)
V dnešní době je kladen stále větší důraz na estetický vzhled, neméně to platí i o úsměvu, respektive o zubech. Dopřejte si krásný úsměv, objednejte se k nám ještě dnes.
Čeho chceme dosáhnout?
Rádi bychom poskytli klientům profesionální a zároveň dostupnou péči pro zářivý úsměv.
Co proto děláme?
Zaměřujeme se na provádění odborné dentální hygieny a profesionálního bělení zubů pomocí technologií BEYOND Polus. Současně jsme provozovateli eshopu www.chcikartacek.cz, nabízející kvalitní a vyzkoušené produkty doporučené odborníky.
Specializace
- dentální hygiena
Ukončené školy
- Soukromá vyšší odborná škola zdravotnická pro dentální hygienistky, s.r.o., Praha 2
- Střední zdravotnická škola, Ústí nad Orlicí
- zápach z úst
- bělení zubů
- parodontóza
- parodontologie
- odstraňování měkkých povlaků a zubního kamene
- depurace - leštění zubů
- lokální fluoridace
- esteticka stomatologie
- bruxismus - skřípání zubů
- léčba citlivých zubů
- fluoridace zubů
- krvácení dásní
- možnost ošetření v lokální anestézii