Zprávy

!DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ! Pokud jste objednaným pacientem a nemáte trvalé bydliště v Praze, vytiskněte si prosím před svou cestou k nám FORMULÁŘ PRO CESTY MIMO OKRES a vyplňte jej. Zde odkazy ke zkopírování: https://www.mvcr.cz/soubor/formular-pro-cesty-mimo-okres-vzor-pdf.aspx A ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ: https://www.mvcr.cz/soubor/cestne-prohlaseni-vzor-pdf.aspx
Fyzioterapeutická konzultace • 1 000 Kč
Vyšetření pohybového aparátu • 1 000 Kč
O mně
Cílem terapie v mé ordinaci je najít zdroj bolesti, efektivně jej léčit a odstranit během několika málo návštěv. Součástí terapie je podrobné vysvětle...
Ukončené školy
- Fakulta tělovýchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze (Praha, 2009)
Specializace
Hviezdoslavova 1600/6, Praha 4, Praha
1 000 Kč
Poliklinika Litochleby
MS
K paní Mgr. Ludmile jsem šla na doporučení se vyšetřit před plánovanou endoprotézou kyčle. Vše mi bylo srozumitelně, empaticky a profesionálně vysvětleno a na základě testů a doporučených cviků se možná odloží plánovaná výměna. Paní fyzioterapeutku můžu velmi doporučit!
Jaroslav L.
Paní doktorka je velmi příjemná a snaží se opravdu pomoct vyřešit váš problém. Doporučuji!
VH
Příjemný přístup zaměřený na problém. Užitečné rady
Velmi vstřícný přístup, vše mi bylo důkladně vysvětleno, účinná pomoc.
Magda
Na první návštěvu úplně super. Paní doktorka je důsledná, milá, empatická, zároveň i opatrná a snaží se nalézt příčinu problému. Uvidíme po čase, zda se nastavený přístup vyvine správným směrem.
R.Z
Velmi příjemná paní doktorka,která se snaží pomoci
Vladimír
Super přístup, velká trpělivost. Paní Ludmila mi perfektně vysvětlila příčinu a následek mých obtíží. Teď už je to jen a jen o mé snaze se bolestí zad v budoucnu vyvarovat.
Profesionální a milá.
Děkuji!
Martina B.
Skvělá fyzioterapeutka. Velmi milá, komunikativní, naslouchá a snaží se pomoci. A mně osobně opravdu velmi pomohla od vleklých problémů. Že je skvělá jako člověk jsem věděla od první návštěvy, hodnotit jsem ale chtěla hlavně výsledek léčby a s tím jsem velmi spokojená. Všem doporučuji a děkuji
J. Pokorný
Milá, komunikativní, empatická, naslouchající, trpělivá, profesionální - na základě vlastní zkušenosti určitě doporučuji!
26 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den p .doktorko chodim asi rok a 3 mesice k lekari s bolesti zad .opichy ( Mesokain1%+ Depomedrol0,5ml.
Rano beru Foxis od bolesti .
Ale bolesti mam stale tet mi p.doktor predepsal na noc Frontin 0,25mg.
Pry na uvolneni svalu .
Kdyz jsem cetla na co se predepisuje
tak jsem se zhrozila .
Dobrý den, pokud máte pochybnosti o správném předepisování léků a jejich účincích, je potřeba se obrátit na ošetřujícího lékaře, případně jiného lékaře. V tomto ohledu nejsem kompetentní sdělovat informace.
Hezký den, Švarcová

Dobrý den ,chci se zeptat jestli mi jde pomoci od bolesti-jsem po rehabilitaci a bolesti páteře nepřestávají diagnostika je osteofyt na C5, C6,kyfóza th 7/8'th9/10'th11/12,komprese,degenerace plotének,osteochondroza, děkuji
Dobrý den, plně souhlasím s Mgr. Šerclovou. Pokud nepodstoupíte podrobnější pohybové vyšetření s podrobnou anamnézou, nelze s jistotou na Vaši otázku odpovědět. Výsledek na rentgenu nebo dokonce magnetické rezonanci skutečně nemusí být příčinou Vašich obtíží. S pozdravem Ludmila Švarcová

O mně
Ukončené školy
- Fakulta tělovýchovy a sportu Univerzity Karlovy v Praze (Praha, 2009)
Ceny ZnamyLekar.cz
Specializace
- fyzioterapeut
Stáže
- Ústřední vojenská nemocnice, Praha (2012)
- Nemocnice Svaté Anny, Brno (2013)
- McKenzie Institute Czech Republic ( Eva Nováková) , Praha (2013, 2015)
Znalost jazyků
- Angličtina