Libuše Šedivá

2 názory

Neurologická ordinace

Tererova 1355, Praha 14900

2 názory

• U paní doktorky jsem byla dvakrát. Pokaždé mi jen velmi nepříjemně vytákala, že mám své životní tempo až příliš rychlé a zažívám sodně stresu. Kdo ne? A na tom, že mi není ani 30 let a chodím jako většina lidí do práce a jednou týdně si chodím zacvičit, nevidím nic špatného. Nepomohla mi a veškeré mé problémy přisuovala stresu a doporučila mi změnit práci. (ani to však nepomohlo) Do třetice už k ní opravdu chodit nehodlám. Na vyšetření mě sice posílala, ale spíš mi to přišlo, že si se mnou neví rady a přehazuje mne jiným kolegům do péče. Výsledek nula.

• Paní doktorka Šedivá (pro nejistého hodnotitele - je blondýna), je velmi pečlivá a vstřícná k pacientům. Vstřícná ve smyslu trpělivosti a ochotě vysvětlit všechny souvislosti a aspekty lečby.
    Zajímá se i o výsledky jiných vyšetření, pokud pacient chodí k jiným specialistům.