MUDr. Libor Ševčík

Ostrava 1 adresa

Praktický lékař gynekolog - GPG

Masarykovo nám. 20, Ostrava 70200

• V

První dojem nebyl úplně pozitivní. Pan doktor působí spíše odměřeně. Přesto jsem věděla, že jsem v dobrých rukou a že pan doktor je skutečný profesionál. A opravdu – postupem času, kdy jsem byla na kontrolách opakovaně kvůli plánované konizaci, jsem si na vše zvykla. Velkou zásluhu na tom měla i skvělá sestřička, která byla vždy milá a podporující.

Dnes už mám všechna vyšetření i zákrok za sebou a cítím úlevu i vděčnost. Nakonec se pan doktor dokonce usmál – a ten úsměv měl velkou sílu. Možná kdyby se usmál hned na začátku, cítila by se každá žena klidnější už při první návštěvě. Děkuji za odborný přístup, pečlivost a péči, které si moc vážím.

• Praktický lékař gynekolog - GPG Jiný  •

vyšetření bylo poměrně bolestivé, nikdy jsem tohle nezažila

• B

Chtěla bych moc poděkovat panu doktorovi za vše co pro mě udělal. Nemohla jsem si vybrat lépe!

• Praktický lékař gynekolog - GPG Jiný  •

• Byla jsem poprvé, za mě úplně super. Sice jsem byla nervózní, ale pan doktor všechno vysvětlil a ukázal. Vyšetření, bez komentáře za mě super. Sestřička moc milá a ochotná. Bylo mi doporučeno pana doktora, a jsem moc za to ráda. A můžu říct objednávka přesně na čas. Co mě dorazilo byli venkovní dveře než jsem čekala až někdo půjde do vnitř.

• Praktický lékař gynekolog - GPG Jiný  •

Pan doktor Ševčik je výborný doktor, specialista, má profesionální přístup, vše vysvětli. Nemohu si stěžovat vůbec na nic.Setřička je taky vyborna. Proste profesionální , skvělý tým.Dekuji.

• N

Je to skoro rok od mé první a posledni návštěvy a doteď mám problém mít pohlavní styk, stále mě (psychicky) strašně pobolívá děložní čípek a mám extrémní problém od té doby chodit na jakoukoliv, dříve bezproblémovou gynekologii.
    Na koze jsem brečela bolestí při biopsii a pana doktora to vůbec nezajímalo, místo toho měl poznámky na můj špatný sed, v čekárně jsem po zákroku skoro omdlela a dva dny poté ještě brečela.
    Kdybych mohla ve svém životě cokoli změnit, je to náštěva pana Ševčíka.

• G

Lékař který ví co dělá a na vše odpoví a poradí..docházím první rok a jsem velice spokojená jak s léčbou tak s přístupem.. Paní sestřička jedním slovem úžasná.. Samozřejmě že se taky bojím a jsem nervózní z toho co mě čeká ale odcházím s pocitem že jsem v dobrých rukách.. Děkuji

• Praktický lékař gynekolog - GPG Jiný  •

Pan doktor Ševčík je naprosto nejlepší diagnostik , kterého jsem kdy potkala. Jsem moc ráda, že mě přijal do své péče. Všechno co řekl vždy byla pravda . Umí podpořit psychicky a jeho přístup je velice lidský . (Pro ženu je výběr gynekologa velice důležitý . Zde se cítím, že je skutečně postaráno o můj zdravotní stav- to nejcennější ější co v životě máme ). Dodala bych, že pan doktor má v ordinaci velice milou sestřičku. Je moc milá, ochotná a profesionální.

• 2

Velice ráda bych se připojila k pozitivnímu názoru ale bohužel má zkušenost s panem doktorem je velmi negativní .
    Odborník podle všeho skvělý , ale jeho chování a přístup byl velmi necitlivý .
    Měla jsem s ním tehdy řešit velice citlivou věc , pan doktor je arogantní a absolutně nemá pojem o lidském přístupu byl surový a vyšetření bylo velmi bolestivé .
    Naštěstí má každý volbu výběru a já doufám že už se s nim nebudu muset setkat .

• jiné místo  •

Taktéž se připojuji k pozitivním názorům. Panu dr. Ševčíkovi upřímně děkuji, díky němu se mi narodila zdravá holčička. Porod, který se zkomplikoval díky slabnoucím srdečním odezvám, pomohl ukončit profesionálně použitím VAXu. Ještě jednou díky! Lenka Mansour