Praktická lékařka

Masarykova 506/37, Brno 602 00

Mě maximálně vyhovuje. Nejsem chronický pacient ani nemám nějaké extra velké potíže, jsem takovy normální chlap, co se o sebe stará. Když jsem na prohlídce, říkám jí co mě bolí a ona nato reaguje. Připadá mi jako normální doktor. No abych řekl, tak spíš lepší doktor. Můžu ji říct cokoliv a ona mne poslouchá, nechá mě doříct co mám za problém. Docela dost toho namluvím, takže o to víc si jejího zájmu vážím. Komunikace je v pohodě, věřím ji. Jsem u ní asi 15 let a už mě očkovala na tetan, nekolikrát brala krev, jednou poslala na specializované pracoviště (problém s prstem). Nemám jí co vyčítat. Z komentářů co zde vidím jen kroutím nevěřícně hlavou. Každý si musí udělat obrázek sám a nedát jen na názory z komentářů. Většinou negativně komentují jen lidi, co mají špatnou zkušenost, nebo jsou trotli. Z těch tisíců pacientů jsou to asi jen 3 ;)

• Praktická lékařka Jiný  •

Paní doktorka je úplně k ničemu. Absolutně nemá zájem léčit, ideální je, když se k ní vůbec nechodí. Nemá zájem se s pacientem vidět, nejraději předepisuje léky po telefonu. Nebere ohledy na popisované příznaky, idálně dá neschopenku a nestará se. Na další vyšetření zásadně neodesílá. V ordinaci je velice málo. V případě návštěvy ordinace vůbec nedochází k nějkému vyšetření. Například v případech boelsti břicha ani neprohmatala. Nemá absolutně zájem o jakoukoliv léčbu.

• Praktická lékařka Jiný  •

• V

Vůči mě byla paní doktorka s velkým D - par excelence, zvlášť když jsem k ní přišla zcela náhodou a do jejího "rajonu" vůbec nepatřím. Odběr krve, o kterém se tu všichni baví, dopadl ihned na jedničku s pěti hvězdičkami. Díky, paní doktorko!

• H

Paní doktorka je milá a příjemná,ale když k ní příjdu,tak mi příjde,že nemá vubec žádné zkušenosti a příjde mi,že vubec neví jak má člověka léčit.Měla jsem zánět močových cest a dala mi antibiotika,které mě lépe řečeno sfetovali...a to doslova.Když sem jí to volala,tak mi řekla,že sem asi málo pila...jednoduše s čímkoliv sem tam kdy došla,tak mi řekla ať víc piju a to je asi vše...jednou jsem měla divné tlaky v hlavě a když sem k ní došla,musela jsem jí poradit,aby mě vubec dala na neurologii,protože mi sama řekla,že neví co dělat a at hodně piju,že je to nízkým tlakem.Nejvíc mě ale dostala poslední věc po které jsem se rozhodla,že už k paní doktorce ačkoliv je příjemná nikdy nepůjdu.Chtěla sem,aby mi vzala krev a ona mi řekla at se na to nedívám..( v tu chvíli sem si řekla,že možná nechce,aby mi z toho bylo špatně)když skončila neviděla sem nikde svoji krev a když sem se jí ptala,tak řekla,že má uplné minimum a že snad to v laboratoři vezmou...za dva dny jsem tam volala a řekla mi,že musím jít na krev uplně někam jinam,protože tam prý nic nezjistili.

na pani doktorku mam smisene nazory.... reknete ji ze vam neni dobre ze mate nizky tlak jediny co doporuci je kafe...tak nejak prohlidka nebo po antibiotikach odber kre po pripade kdz nevi tak by to mela udelat jako jednu z hlavnich veci...na druhou stranu e pani doktorka mila a nikdy u ni necekam ...

• S paní doktorkou jsem velmi spokojená, je vstřícná, hodná a milá a odbornice ve svém oboru. Vždy mě přesně diagnostikovala a pomohla. Můžu doporučit!

• Jedná se o velmi dobrou lékařku, uráží mne pomluvy pacientů. Jsem dlouholetý pacient, její přístup, odbornost je na vysoké úrovni.

• Je dobrá.

• paní doktorka je moooooooc vstřícná a obětavá paní!!Dokáže poradit,pomoci a vyléčit snad každou nemoc!!Je to moc milý človíček:))

• Doporučuji všem chytrým pacientům, že když jsou tak chytrý,ať se tedy léčí sami!!!Pak nemusí čekat v čekárně a pak se flákat měsíc na PN a psat blbiny na web.