Apolinářská 18, Praha
Kristyna
Takhle nepříjemnou doktorku už jsem dlouho nezažila. Absolutně nulová empatie, komunikuje stylem, že si pacient za všechno může sám. Nepomůže, odcházím od ní vždy se špatnou náladou. Takový člověk ve zdravotnictví nemá co dělat. A už vůbec ne v kontaktu s těhotnými a na dětské gynekologii, kdy pacienti potřebují empatii.
Pacientka
Doktorka Skřenková se mi již podruhé starala o porodní poranění (po dobré zkušenosti po prvním porodu, jsem se na ni obrátila i po tom druhém) a chtěla bych říct, že jí jsem nesmírně vděčná za výsledek. V Apolináři nabízí aplikaci biostimulačního laseru na jizvy a v rámci aplikace vám i paní doktorka poradí, jak se o ránu starat a ošetří ji. Jelikož k ní potom v začátcích pacientka chodí třeba třikrát týdně, lékařka průběžně monitoruje, jak dobře se rána hojí a je schopná uzdravení dovést k nejlepšímu možnému výsledku. Po celou dobu jsem měla pocit, že na to poranění nejsem sama a opravdu hodně mi to psychicky pomáhalo. Sestřička s kterou spolupracuje je nesmírně milá. Je hezké, že oběma opravdu záleží na tom, ženě po porodu pomoci. Děkuji za vše.
I
I.Ledvinkova
U paní doktorky jsem byla, když jsem byla těhotná. Měla jsem vysoký tlak a paní doktorka mě držela v nemocnici. Byla jsem z toho otrávená a chtěla jsem domů, paní doktorka mi řekla, že mě domů nepustí a že jednou ji přijdu poděkovat za zdravé miminko. Tak jsem se jednou vrátila a poděkovala jsem paní doktorce za zdravé miminko, ještě jednou děkuji paní doktorko.
A. Hátlová
Paní doktorka je velice laskavá, šikovná, vše vysvětlí. Děkuji, že takový lékař je. Velmi mi pomohla.
JUDr. Dominika Frejtichová
Varuji před touto lékařkou. Na kontrole v těhotenské poradně mě poslala domů, ačkoliv jsem jí říkala, že špatně cítím pohyby dítěte. Hned v noci u mě došlo k těžkým komplikacím, v jejichž důsledku jsem se ocitla v ohrožení života. Jsem přesvědčená, že při důkladnějším vyšetření mohlo být tomuto výsledku zabráněno.
T
TK
K paní doktorce chodím už několik let. Je rázná a milá a vždy mi skvěle pomůže a vysvětlí. Za mě vřele doporučuji!
IVI Smajdova
Na túto príšernú doktorku som natrafila na vyšetrení po pôrode císarským rezom u Apolinára. Jej vyšetrovanie ma bolelo a keď som jej povedala, že mi to je nepríjemné, oznámila mi že ,,Po príjemné veci sa chodí do cukrárne, nie na gynekológiu." :D Potom chytila moje čerstvo naliate tvrdé ubolené prsia a začala ich mačkať tak, že mlieko striekalo po celej ordinácii! To už som jačala.. Prosím vás maminky nikdy nikdy nenechajte túto osobu priblížiť sa k vašim dcéram.. (koledujete si o traumu na celý život). Že je pani dr. odborník... No a? veď v Prahe ich je dosť slušných a príjemných.
• Gynekologicko-porodnická klinika (VFN) • gynekologické vyšetření •
R
radka.wildova
Paní doktorka je naprostou špičkou ve svém oboru a to, že umí být přísná a nekompromisní to jen potvrzuje. Je maximálně pečlivá a zodpovědná. Na vynikajícího lékaře se prostě čeká, ale čekání se vyplatí. Ať jí její pracovní nasazení a dobré zdraví vydrží co nejdéle! R.Wildová
E
Eva
Paní doktorka je příšerná, neumí se slušně chovat k pacientům, při vyšetření je nešetrná, čekací doba je obvykle 2-3 hodiny. Moje dlouhodobé zdravotní obtíže nebyla schopná vyléčit, po informaci, že stejně jak náhle se problémy objevily jednou odezní, jsem odešla k jinému lékaři.
Lucie
Neskutečně nepříjemná doktorka....rozhodně nedoporučuji, v Praze je spousta jiných výborných gynekologů, kteří se umějí chovat...!!!!