Palackého 720/5, Praha 110 00
Jana
Já jsem u paní doktorky spokojená nebyla. Přijde mi, že chce společně s kosmetičkou paní Nezvalovou z lidí dostat jen peníze. Její návštěvu bych nedoporučila.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Maurerová Jana
Vynikající lékařka s citlivým přístupem k pacientům, s velkými zkušenostmi jak z nemocnice, tak i z ordinace. Výborná diagnostička. Doporučuji.
Paní doktorka se střídá s MUDr. Míkovou, u které jsem byla. Je moc milá, vše mi vysvětlila. Byla jsem u ní poprvé, hned ve dveřích se mi představila, podala ruku, poslouchala vše co jsem jí říkala a byla vidět snaha mi pomoci. 100% profík, tak by to mělo vypadat! Moc příjemná byla i sestřička. Objednání za týden. Můžu jen doporučit!
Velmi kvalitní lékařka se skvělým (dnes bohužel již málo vídaným - zejména v nemocnicích) přístupem k pacientům. Jako jediná mně dokázala správně určit diagnózu a moje problémy vyléčit. Velice doporučuji !
ing. Vaněček• • •
slušné zacházení - správnáé určení diagnozy - odpovídající léčba
K paní doktorce jsem se vrátila po několika letech léčby u jiné lékařky a byla jsem velmi mile překvapena jejím vstřícným přístupem a opětovně dobrou léčbou. Důvodem přerušení docházky k této paní doktorce bylo odstěhování se z Prahy 1 do okr. Praha-západ, ale i přes vzdálenost a nepříjemné dojíždění jsem moc ráda, že jsem se k ní opět mohla vrátit. Narozdíl od jiných lékařů pacienta vždy!!! prohlédne a podrobně probere léčbu.
K této paní doktorce jsem před léty chodil s problémy s akné. Bohužel na mě neudělala příliš dobrý dojem, měl jsem pocit, že její hlavní zájem byl dostat mě na pravidelné kosmetické "kůry" u spřátelené firmy kdesi na Smíchově. Kůry v kombinaci s paní doktorkou předepisovanými mastičkami nepomohly, pomohl až přechod k jiné lékařce a změna léčby.
Spokojenost nikomu neberu, ale já bych k MUDr. Marešové už znovu asi nešel...• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Perfekní přístup k pacientům a velmi dobrá lečba.
M.Bukvicová• • •
Nejlepší kožařka kterou sem kdy měla. Určí správně diagnózu a dá správný lék!
Alena
Naprosto skvělá lékařka, vždy určí správnou diagnózu a pochopitelně naordinuje správný lék. Doporučuji
Upravit nebo spravovat profil- Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Dermatologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze