Pod Slovany 1237, Praha 12800
jana
s dcerou chodíme víc jak 15 let a asi mě bude mrzet, až přestaneme. na paní doktorce si cením, že dokáže být nad věcí a zbytečně neléčí, co k léčení není. její přístup mě baví, ale umím si představit, že některé hysterické maminky tento přístup nemusí dávat. prostředí ordinace není super moderní, ale vždy mi tam bylo útulno - takže ta atmosféra to vyrovnávala.
• Ordinace PL pro děti a dorost • Jiný •
V.M.
Paní doktorka je opravdu skvělá. Chodila jsem k ní dlouhých 19 let a vždycky byla velice příjemná, ochotná a při jakémkoliv problému dokázala poradit. Bylo těžké od ní odcházet.. ale třeba se k ní jednou a ráda vrátím s mými dětmi. :)
• Ordinace PL pro děti a dorost • Jiný •
lenka
Mam velmi negativni zkusenost. Nebyla ochotna udelat CRP, kricela po mne, jaka je to moda a napsala antibiotika 11 mesicnimu miminku. Ze vysledky budou az v pondeli. Pak dosel z laboratore vysledek, negativni. Uz v patek to vedela. Ani mi nezavolala, ze se v diagnoze spletla. Cislo na mne mela. Takze az v pondeli, tedy pet dni brani antibiotik, zjistite, ze je batole bere zbytecne. Tohle uz nechci zazit znovu.
• Ordinace PL pro děti a dorost • Horecky bez dalsich priznaku. •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Vilma M.
Pani doktorka Veselkova neni ani mila ani pratelska, stejne jako jeji sestricka.
Velice neprijemne prostredi na cekani.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Martina M.
Úžasná doktorka a moc mě mrzí, že jsme se přestěhovali a museli si tak najít novou, která nám hned na první schůzce vnucuje všechna možná očkování :(
Odborník na svém místě, výborná diagnostička, co řekla, vždy sedělo. Nemá problém poslat na odborné vyšetření, dá se s ní o všem domluvit a vše vysvětlí. Má vynikající sestřičku.
Je to nejlepší doktorka vůbec!Každému vyjde vždy vstříc ja už bych k ní chodit neměla ale nikoho jiného nechci!
Paní doktorka Veselková je vynikající a se sestřičkou jsou sehraný tým. To píši jako dlouholetý pacient, který již, bohužel, odrostl a musel si najít nového lékaře. Nyní se mi narodil syn, kterého bych sem ihned přihlásil, pokud bychom nebydleli daleko. Takhle pátrám po dobrém pediatrovi na P-10.
S pani doktorkou jsem velice spokojená.Hlavně ocenuji její "hravý" přístup k dětem a jasné vysvětlení situace rodiči.Sestřička je také moc přijemná.
Paní doktorka Veselková, je pro mne a zvlášť pro mé děti tím nejlepším pediatrem. Kdykoli jsme měli i ten sebemenší problém, se kterým jsem si nebyla schopna poradit, byla vždy vstřícná a vždy nám dokázala poradit či operativně zajistit potřebná další vyšetření. Paní doktorku se syny již navštěvuji 16-tý rok a kdyby všichni lékaři svoji práci dělali tak jako ona, bylo by naše zdravotnictví na vysoké úrovni, a to jak po zdravotnické stránce, tak i po té duševní, protože i psychika nemocného je velmi důležitá. Velmi ji tímto děkuji za dosavadní lékařské, velmi profesionální, ošetřování. Iveta Bielická