MUDr. Ingrid Černotová

Ostrava 1 adresa

GYNICER

nám. SNP 4, Ostrava 700 30

• H

Dochvilná, empatická, příjemná, profesionální. Chodím již přes 10 let a jsem spokojená.

• GYNICER Jiný  •

Paní doktorka je naprosto skvělá, vždy hodná, empatická. Jsem vždy objednaná a nikdy nečekam dlouho, skoro vždy jdu přesně. Chodím k ní už skoro 4 roky a neměnila bych. Mohu jen doporučit!

• GYNICER Jiný  •

Byla jsem v péči paní doktorky cca 8 let, byla vždy empatická, ochotná a vstřícná, naprosto pečlivá, vyšetření probíhala s citem, veškeré informace byly podávány naprosto srozumitelně. Pouze kvůli dojíždění budu přecházet k jinému lékaři a za sebe mohu paní doktorku rozhodně doporučit.

• V

U paní doktorky jsem už pěknou řadu let a vždy se mnou jednala s pečlivostí. Při vyšetření se necítím nepříjemně, paní doktorka je milá a lidská.

• G

Na mojí paní doktorku gynekologie nedám dopustit několikrát jsem měla vážný problém a vždy mi dokázala poradit i pomoci. Svým způsobem mi zachránila ženské orgány! Jsem ji neskutečně vděčná.

• GYNICER Jiný  •

• Doporučuji, paní doktorka má výborný přístup k pacientům, milá a vždy poradí. Chodím 4 roky a neměnila bych.

• GYNICER  •

• Paní doktorku všem můžu jen doporučit, je velmi laskavá a ochotná, když mám nějaké potíže ihned mě vyšetří, profesionální přístup, léta praxe jsou poznat. Za mě výborná Gynekoložka.
    Gébová

• GYNICER Těhotenství  •

K paní doktorce chodím celých 11 let. Nikdy bych neměnila. Každý problém a dotaz se mnou vyřeší, vždycky mi pomohla i akutně
    Když se ptáte k věci, vždycky poradí a řekne svůj názor. Je skvělá a jsem za ní moc vděčná.

• GYNICER  •

• pani doktorka je velice laskava kdyz zavolam ze mam jaky problem co se tice infekce nebo tehotenctvi tak mi dicky porady a taky mi to visvetli a ja se muzu zeptat na cokoliv a dicky mi poradi dobre jsem na 100 procent spokojena a kamaradkam dicky rikam bez u moji gynekolozky je spolehliva. MOC JSEM SPOKOJENA S PANI DOKTORKOU.

• GYNICER POCHVALA  •

• V

Otřesný přístup k pacientům....paní "doktorka" působí arogantně a nepříjemně. Místo aby řešila příčinu problémů, napíše ihned chemii a dále už nic neřeší. Při kvasinkové infekci vše shodí na partnera. Po 3 návštěvách jsem gynekologa změnila.