Ing. Kateřina Dušková
Dentální hygiena děti do 14 let • 980 Kč
První návštěva u této DH - vstupní (60-75 min.) • 1 800 Kč
Opakovaná návštěva - recall (60-75 min) • 1 600 Kč
O mně
Dobrý den, ráda bych Vám představila novou kolegyni, která se se mnou bude střídat v mojí ordinaci od ledna 2020. Slečna se jmenuje Tereza Paďour. St...
VíceUkončené školy
- SVOŠ zdravotnická pro dentální hygienistky s.r.o.
- Czech University of Life Sciences Prague
AngličtinaSlužby a ceník služeb
Dentální hygiena děti do 14 let
980 Kč
Dentální hygiena Kateřina Dušková
Opakovaná návštěva - recall (60-75 min)
1 600 Kč
Dentální hygiena Kateřina Dušková
První návštěva u této DH - vstupní (60-75 min.)
1 800 Kč
Přesnost
Péče
Zařízení
L.H.
Perfektní služby. Realistický přístup k věci. Vše bez problémů. Odešel jsem s novým úsměvem. :)
Š. P.
Paní Dušková je skvělá, vždy se v ordinaci cítím komfortně, je sympatická a svojí práci dělá na 1000%
~
Byla jsem zde již podruhé a opět velmi spokojená, Paní hygienistka má čas všechno v klidu vysvětlit a vždy odvede dobrou práci
Radim
Paní hygienistka byla vstřícná, příjemná, vysvětlení bylo jasné, srozumitelné, s důrazem na konkrétní body pro můj specifický případ. Všechny skrvny na zubech, které se mi nedařilo vyčistit ani při sebevětší snaze, jsou pryč, zuby mám úplně čisté.
Jana
Má první návštěva byla fantastická,tohle jsem vúbec nečekala,velmi milá,hodná,empatická a troufám si tvrdit paní hygianistika tuhle práci dělá s láskou a ohleduplností,absolutně nic mě nebolelo,řekla bych, že ani není možné,že si člověk nepřipadal jako v ordinaci,,,jsem nadšena a mohu všem doporučit. Budu se těšit na další návštěvu. Prostě kdyby to šlo dám sto hvězdiček. Takhle by měl vypadat a smýšlet každý kdo se kouká lidem do úst. Děkuju,,,,,,,
Květa
Skvělé jako vždy. Syn je nadšený a jinam nechce chodit. Má nově rovnátka a vše mu bylo ohledně čištění vysvětleno a ukázáno.
Phdr Renata Drahozalová
K ing Duškové chodím pravidelně několik let, skvělá odbornost, výborná komunikace, milý přístup. Vždy velmi spokojená!
MŠ
Můj syn si přístup velmi pochvaloval, žádná bolest a velká pečlivost, osobní přístup. Pravděpodobně se jedná o novou ordinaci, takže mi zatím chyběla možnost úhrady platební kartou a vytištění daňového dokladu.
PP
Milý a profesionální přístup, velká spokojenost. To není samozřejmost všude. Těším se na další návštěvu. Rozhodně doporučuji!
Daniela
Velmi milý, profesionální a empatický přístup. V minulosti jsem byla už u 5-ti hygieniků, ale tady to bylo nejlepší.
3 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den, chtela bych se zeptat,jestli se u vas plati odstraneni pigmentace zubu. Nenasla jsem cenu. Dekuji
odstranění pigmentací je součástí návštěvy dent. hygieny - cena je 1280 za 60-75minutovou návštěvu.
Hezký den, K. Dušková

Na dentální hygieně mi odštípli část zubu. Okamžitě jsem si toho nevšimla. Na konci zákroku mi nedali zrcadlo. Zjistila jsem to krátce po odchodu z ordinace. požadovala jsem sepsat protokol o závadě. Obvinili mne, že jsem s tím už přišla, ale nenapadlo je mne na to upozornit před zákrokem. Mám svědky, kterým jsem zuby v pořádku ukázala před odchodem na dentální hygienu. V protokolu jsem odlišné verze. Jak dále postupovat. Zničili mi zub. Privátní klinika v Praze. Děkuji
Dobry den,
to me moc mrzi, ale bohuzel Vam s timto dotazem nejsem schopna pomoci.
Je to nejspise slovo proti slovu a obratila bych se spise na nejakeho pravnika.
Drzim palce, KD

O mně
VíceUkončené školy
- SVOŠ zdravotnická pro dentální hygienistky s.r.o.
- Czech University of Life Sciences Prague
Specializace
- dentální hygiena
Stáže
- Týden čistých zubů (MUDr. Sedlmayer)
Fotografie
Znalost jazyků