Dotazy od pacientů (3)

• Zubní lékař

Na dentální hygieně mi odštípli část zubu. Okamžitě jsem si toho nevšimla. Na konci zákroku mi nedali zrcadlo. Zjistila jsem to krátce po odchodu z ordinace. požadovala jsem sepsat protokol o závadě. Obvinili mne, že jsem s tím už přišla, ale nenapadlo je mne na to upozornit před zákrokem. Mám…

Dobry den,
    to me moc mrzi, ale bohuzel Vam s timto dotazem nejsem schopna pomoci.
    Je to nejspise slovo proti slovu a obratila bych se spise na nejakeho pravnika.
    Drzim palce,…

• Sara123456

Dobry den, chtela bych se zeptat,jestli se u vas plati odstraneni pigmentace zubu. Nenasla jsem cenu. Dekuji

Ing. Kateřina Dušková

odstranění pigmentací je součástí návštěvy dent. hygieny - cena je 1280 za 60-75minutovou návštěvu.
    Hezký den, K. Dušková

• Dentální hygiena-ceník

zajímalo by mě, jak je to s cenami, co se týče dentální hygieny. Zda je vždy fixní cena 1280 Kč (na všech sezení), nebo tak tomu je jen u prvního sezení a poté se na dalších odvíjí ceny podle potřeby dalších sezení? Popřípadě jak se odvíjí?

Děkuji za odpověď!

Ing. Kateřina Dušková

cena je obvykle fixní - tedy 1280 Kč a upravuje se spíše interval návštěv. Ojediněle domlouváme se stálými pacienty návštěvu kratší a levnější - např. jen pískování pigmentů atd.…