V Úvalu 84/1 Praha 5, Praha 150 06
I
IvanaCh
K paní doktorce chodíme i s dcerou více jak 15 let( tedy já). Je to nejlepší gynekolog, kterého jsem kdy potkala. Trpělivě vše vysvětlí, dá možnosti ke zvážení, je velmi pečlivá a sleduje i nové trendy a způsoby léčby, což je velmi pozitivní. Návštěva gynekologa není nic příjemného, ale na paní doktorku se vždy těším, stejně tak na sestřičku, se kterou mám jen pozitivní zkušenosti.
Petra D.
Negativní recenze na paní doktorku jsou bohužel velmi přesné a výstižné. Snaží se být milá a tvářit se, že ji pacient zajímá, jen do té doby, než projevíte jiný názor, než je ten její. A to nemusí být nikterak radikální názor. Paní doktorka okamžitě přepne, začne být odměřená, útočná, nepříjemná. V ordinace se dozvíte, kolik konferencí navštívila, v čem je výjimečná a čeho všeho dosáhla. S tak sebestředným a sebou jistým s jediným správným názorem jsem se ještě nesetkala. Jak už tu někdo psal - pokud se chcete cítit jako nesvéprávný člověk druhé kategorie, zvolte tuto lékařku.
E
Ecaterina Gutu
Pani doktorka je naprosto nejlepší. Jsem spokojena a v těhotenství a po porodu. Je milá, je profesionální. Nejlepší gynekolog v mem životě.
Š
ŠR
Paní doktorka je úžasná. Chodím k ní už dlouho a řešila jsem různé problémy spojené s početím a těhotenstvím a vždy nabídne řešení podpoří. Je empatická, upřímná a informace od ní jsou jasné. Jsem velmi spokojená a ráda doporučuji.
B
Babická
K paní doktorce dochází dospívající dcera a jsme s její péčí velice spokojené. Dceři a občas i mě vše vysvětlí...možnosti dalšího postupu a Ev i další různé postupy,dá na vybranou a pokud to lze tak i čas na rozmyšlení, citlivý přístup při vyšetřování... A sestřička je také milá. Můžeme jedině doporučit.
E
Eliška Fraňková
Nikdy jsem nepoznala v lékařství takového odborníka, kterým je paní doktorka. Od prvního okamžiku člověk pociťuje důvěru v tom co mu paní doktorka s laskavostí sděluje a vysvětluje veškeré úkony tak, že i laik vše pochopí. Pro mě je celá péče nadstandardní skládající se pouze ze superlativů veškerých aspektů viz. závorka (laskavost, odbornost, upřímnost, komunikace s pacientem).
Přála bych si pro každého z nás podobně smýšlejícího lékaře.
Paní doktorce patří obrovské DĚKUJI.
Velké děkuji patří i fantastické paní sestřicce.
pacientka
Paní doktorka je příjemná (možná až moc - styl mluvy, intonace hlasu..) do doby, než neodmítnete ultrazvuk, který není povinný. Následovala prohlídka plná arogance... přesně tak, jak píší ostatní. Když jsem požádala o propustku, p. sestra byla neochotná, v podstatě mi žádanku nevystavila, kdybych si nesehnala propustkový papír, s čímž jsem se ještě nikdy u lékaře nesetkala. Za mě přístup a chování, které následovalo po dotazu, jestli musím platit ,,nadstandardní péči´´, když není povinná, bylo neakceptovatelná. Odcházím.
M.M.
K paní doktorce chodím už přes 10 let a jsem naprosto spokojena!! Děkuji moc a víc takových doktoru.
AB
Pani doktorka byla mila jen do te chvile, nez jsem projevila svuj nazor. Konkrétně slo o to, ze jsem v těhotenství nevyzadovala ultrazvuk na kazde navsteve, na cemz jsem se s ni chtela domluvit. Vse probihalo pisemne. Pani doktorce se muj navrh nelibil a odepsala mi dost utocnym a autoritativnim tonem. Doslova mi napsala, ze tedy neví, co budeme na pravidelnych kontrolach delat (skutecne?) a ze pokud neudelame UTZ, nebude pak mít co vykazat na pojistovnu. Jeji dopis koncil tim, at si tedy najdu jinou gynekologii. Pani doktorka asi nechape, ze zdravotnictvi je sluzba a klient muze odmítnout navrhovany postup na svou vlastni zodpovednost.
Michaela H.
K paní doktorce docházím 4 roky, vždy trpělivě vysvětlovala moje dotazy, v těhotenství mě při každé návštěvě dělala pečlivě sono, fotky tiskla i víc kusů než jeden, vždy upozornila, pomohla, jsem neuvěřitelně spokojená a mrzí mě, že i v jiných oborech nemám takto dobrého lékaře, který by dokázal pomocí i nad rámec svoji pracovní doby. Byla jsem mnohokrát při kontrolách svědkem, že volala pacientka a paní doktorka vždy radila pečlivě do telefonu a ještě si našla čas i při plném diáři na případnou kontrolu. Čekání na vyšetření bylo vždy minimální a adekvátní a komentáře o aroganci nedokážu pochopit, protože jsem se s tímto přístupem v ordinaci Dr.Kosove nesetkala. Za mě 5 hvězd plným právem.