Mgr.
Psycholog
Psychoterapeut
o specializacích
Brno 1 adresa
Jsem psycholožka a arteterapeutka s více než 20 lety zkušeností.
Nabízím psychologickou a terapeutickou pomoc pro dospělé, kteří chtějí lépe porozumět sobě, své situaci a najít větší klid a oporu ve svém životě.
Pomáhám při zvládání úzkostí, stresu, psychosomatických obtíží, depresivního ladění, nespavosti i v náročných životních obdobích a krizích.
Na konzultacích získáte bezpečný a respektující prostor, kde se můžete zastavit, otevřeně mluvit o tom, co prožíváte, a postupně hledat vlastní cestu.
Ve své práci vycházím především z terapeutického rozhovoru.
Pozornost věnuji nejen tomu, co se odehrává v myšlenkách, ale i tomu, jak reaguje tělo. Vnímám souvislosti mezi prožíváním a fungováním nervového systému a do své práce přirozeně zapojuji jemné somatické praxe, které pomáhají uvolňovat napětí a vracet tělo zpět do klidu a pocitu bezpečí.
Pokud budete chtít, může být součástí práce i arteterapie nebo další podpůrné techniky (např. imaginace, práce s obrazem či kresba). Tyto přístupy nabízím jako možnost – vždy záleží na vás, co je vám blízké.
Terapeutické i poradenské sezení probíhá v souladu s etickými zásadami a je plně důvěrné.
Praktické informace:
Objednaný termín je závazný. Pokud se nemůžete dostavit, je možné termín bezplatně zrušit nejpozději 24 hodin předem. Při pozdějším zrušení je účtován storno poplatek 500 Kč. Při zrušení v den konzultace nebo bez omluvy je účtována plná cena sezení.
platbu je možné provést na místě hotově, QR platbou nebo před konzultací převodem. Číslo účtu: 670100-2213184631/6210 (do poznámky uveďte jméno a datum konzultace).
Terapeutický přístup
Jezuitská 13, 1p., Brno-střed, Brno 602 00
Telefonní číslo
E
Ester
Paní Formánková byla nesmírně milá a empatická. Návštěva u ní byla příjemná zkušenost.
• Psychologické poradenství, psychoterapie, arteterapie • psychologické poradenství •
H.
Psychologické konzultace u paní Formánkové mě vždy podpoří, ujistí a dají mi nové, klidné vhledy. Děkuji!
M.P.
Paní Formánková je velmi milá, chápává a až mě překvapilo její naslouchání. Sezení splnilo mé očekávání a v případě, že bych v budoucnu potřeboval znovu sezení, jistě ji navštívím zase.
LV
Laskavá, vstřícná, čas jsem pretahla, paní Formankova byla tolerantní, nevadilo ji to.
Y
Y.V.
Skvělý psycholog! Upřímně doporučuji! Návštěva u paní Mgr. mi velmi pomohla.
J.Ch.
Paní Formánková je příjemná, empatická, má snahu pomoci.
M.B.
Veľmi milá pani, vypočula, poradila. Určite odporúčam :)
B
B.S.
Velice příjemné posezení! Paní Formánková je velice milá, poradila mi. Hodina utekla jakoby nic. Určitě přijdu znovu.
• Psychologické poradenství, psychoterapie, arteterapie • individuální psychoterapie •
Paní Formánková je velmi empatická. Rozhodně ji doporučuji!!!
M.P.
První návštěva u paní psycholožky byla velmi příjemná, paní magistra je velmi empatická, milá a umí naslouchat. Těším se na další návštěvu.
Odpovědi
10 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, paní psycholožko,
ráda bych se zeptala, zda nezdíte i k "pacientům" domů?
Děkuji za odpověď.
Dobrý den, bohužel, tento typ služby neposkytuji.
Dobrý den, je mi 16 let a trpím asi derealizaci. Ráda bych pravidelně navštěvovala nějakého psychologa, který je hrazený pojišťovnou. Mohl by mi v tomto někdo pomoci? Mám velké úzkosti a velmi mi to komplikuje život, který dřív býval tak veselý.
Hezký den, můžete zkusit psychologické ambulance v Bílém domě, nebo v dětské nemocnici na Černopolní . Bohužel, v odpovědi nemohu uvádět odkazy na weby, pokud chcete, napište mi na email a já vám nějaké odkazy pošlu.
s pozdravem Hanka Formánková