Evropská 35, Praha 16000
Klára
Paní doktorka je úžasná – velmi empatická, milá a pečlivá. Od první návštěvy jsem cítila, že se jí můžu svěřit s čímkoli a že mě vnímá jako člověka, ne jen „další pacientku“. V ordinaci nikdy nespěchá, naopak – vše v klidu vysvětlí, odpoví na otázky a nechá prostor, abych vše vstřebala. Tahle její trpělivost a klid jsou pro mě obrovsky cenné.
Moc jsem ocenila i péči v těhotenství – při každé kontrole mi udělala ultrazvuk, což není běžné, a pokaždé mi miminko ukázala, popsala, co vidíme, a zodpověděla všechny moje otázky. Díky tomu jsem se cítila v bezpečí a v kontaktu nejen s ní, ale i s tím, co se děje v mém těle.
Sestřička je ráznější, ale vše má svůj řád a logiku. Pokud člověk dodržuje čas a pravidla, setká se i u ní s vlídností a ochotou. Ve výsledku celý tým funguje skvěle – efektivně, ale přitom s lidskostí.
Jsem opravdu vděčná, že jsem u takové lékařky – doporučuji s čistým svědomím.• Gynevra • Jiný •
Martina
Nejhorší zážitky z gynekologie jsem zažila u této paní doktorky. Je mi už přes 30 a každou návštěvu mě drtila otazkama, proč nemam už dítě. Moje NE pro ni nebyla odpověď a tak jsem ji po naléhání sdělila sve důvody (mam přítele s těžkou autoimunitní chorobou). Po té co mi pani doktorka doporučila najít si jiného přítele abych ty děti co nechci mohla mít, jsem byla tak v soku, že jsem v tu chvíli nedokázala říct ani slovo a jen jsem doufala že si mi to jen zdá....nezdalo, bohužel. Opravdu velmi neprofesionální a neempaticka žena. Nedoporucuji nikomu, kdo má nějaký problém, nebo nechce děti, u ní se budete cítit jak největší povl...
VB
Pani doktorka i sestricka jsou velmi mile a ochotne. Na vse mi vzdy odpovi, mluvi narovinu, ale s empatii. Jsem nyni v 7.mesici tehotenstvi a na kazde kontrole mi dela UZ s podrobnym vysvetlenim, co zrovna je videt. Pta se a zajima se. Co vim od ostatnich tehotnych a jejich komtróach, doktori jim tak casto UZ nedelaji, takze jsem velmi rada, jelikoz hlavne v pocatku, kdy necitite pohyby, nevite, zda je vse v poradku. V uplnem pocatku pri obtizich a nemoznosti se dostavit osobne, jelikoz jsem byla v cizine, se mnou komunikovala doktorka elektronicky obratem. Jsem velmi spolojena s peci i pristupem.
• Gynevra • Jiný •
Kamila K.
K paní doktorce jsem chodila několik let a vždy jsem byla spokojená. To ovšem nikdy o nic nešlo. Na počátku druhého těhotenství jsem měla podezření na mimoděložní těhotenství a i přes moji žádost o kontrolu i předchozí zdravotní problémy, které zvyšovaly pravděpodobnost této možnosti, mě sestra objednala na první kontrolu až na desátý týden těhotenství a vybavila radou, ať kdyžtak jedu do nemocnice na pohotovost ( bylo před Vánoci). V nemocnici jsem opravdu skončila se život ohrožujícím stavem, těhotenství bylo ve vejcovodu, ten prasknul a při operaci už jsem v dutině břišní měla litr krve.
Nemohu bohužel doporučit, byť paní doktorka je jinak moc milá.• Gynevra • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Jana Š.
k paní doktorce docházím již několik let a s její péčí jsem velice spokojená. Pokaždé jsem ji zastihla s dobrou náladou, vždy popisuje postup vyšetření a ochotně odpovídá na případné otázky. Pokud jsem někdy čekala, tak maximálně do 1/2 hodiny, protože vzala přednostně akutní případ. I já jsem se dostala do situace akutního případu a jak jsem byla ráda, že jsem nemusela čekat.
Několik prvních návštěv si pamatuji velice nepříjemnou setru, ale ta už tam dávno není. Stávající sestřička je také velice vstřícná, chápavá a snaží se pomoci, co je v jejich silách.
Děkuji paní doktorce i sestřičce za skvělou péči.• Gynevra • Jiný •
T
terka
Odesla jsem od pani doktorky k jinemu. Arogantni a moc neprijemna sestra, po kazde jsem si pripadala jako skolacka na koberecku. Objednani az za mesic i dil se slovy chodi vas hodne, co jste vzpomnela az ted? Kdyz jsem byla po akutni operaci a objevil se problem, chtela jsem se prijit ukazat, poslala mi, pry, specha a musi odejit v 12 (pri tom maji napsanou pracovni dobu do 14), at si jdu nekam jinam. Neni to profesionalni pristup. Ani moje otazky a moje zdravotni problemy nazajimaji. Pacientky jsou jen na obtiz, kdyz nechodeji jen na prevenci jednou rocne.
I kdyz ordinace je hezky a moderne vybavena, nedoporucuj.• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
hana007
S paní doktorkou jsem spokojená, protivná sestra ovšem kazí celý dojem z ordinace. Myslím, že nikdo není zvědavý na to, aby si při komunikaci se sestrou připadal jako prvňáček, co přišel do ředitelny, protože něco provedl...
Pacientka
Z důvodu změny bydliště jsem před nedávnem začala docházet k paní doktorce. Ordinaci navštěvuji teprve krátce, ale vzhledem k akutnímu zdravotnímu problému poměrně intenzivně. Jsem velmi zklamaná osobním přístupem paní doktorky a sestry. Při položení i zcela základního dotazu sestra vytrvale arogantním tónem odpovídá na věci, na které jsem se vůbec neptala, zatímco odpovědi na skutečné dotazy se mi nedostane. Rovněž za neadekvátní považuji poučování o tom, že už jsem dnes pátá, co má podobný problém apod. A to předesílám, že se neptám na žádné hlouposti, ale na jednu dvě zásadní věci. Pocit, že se ptám na hlouposti, však sestra i paní doktorka dokáží bravurně vyvolat. Věty začínající slovy typu "takže vážená slečno" či "takže ještě jednou Vám opakuji" se mi zajídá poslouchat. Zvlášť pokud řeším akutně problém, ocenila bych efektivnější a milejší způsob komunikace. Nemám chuť docházet k lékaři, kam se bojím i zavolat nebo se na něco zeptat. Někteří z nich ještě nepochopili, že svým pacientům neprokazují laskavost, ale že díky nim si vydělávají na živobytí.
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Klára Pinkavová
Dneska jsem byla na prohlídce u paní doktorky a jsem moc spokojená. Sestřička příjemná a paní doktorka ani nemluvím. Takový servis a jednání jsem ještě nezažila. S úsměvem jsem odcházela z ordinace a moc paní doktorce děkuji. Po přečtení všech hodnocení, si upřímně myslím, že se nikdy nenajde doktor, se kterým by byli všichni na 100% spokojení.
k.
Nevím, co si tu kdo stěžujete! Když jsem měla problémy s krvácení kvůli slabý antikoncepci, mohla jsem přijít hned další den. 3x. Když jsem měla, podle sebe, podezření na záněty, kvasinky, když mi onemocněl partner a já se bála, že jsem mohla něco chytnout od něj, do dvou dnů jsem byla povolána do ordinace. To že paní XX měla endometriózu a paní doktorka na ní nepřišla, se mi zdá jako hloupost, když mi zatím POKAŽDÝ udělala ultrazvuk dělohy a vaječníku, kde je, myslím, svalovina krásně vidět. A važte si toho, to je nadstandard, to většina gynekologů nedělá, co jsem slyšela od svých kamarádek.
Na rodinnou anamnézu se mě ptá taky vždycky; jestli někdo z rodičů neprodělal nějaké onemocnění, a když řeknu ne, tak se mě ještě doptává: plicní embolii? trombózu? A co se týče krevních testů při změně antikoncepce, když si o ně řeknete, tak Vám je paní doktorka určitě mileráda udělá a jelikož nejsou povinností žádného lékaře, tak se budou nejspíš i doplácet, ale co je pár stovek oproti zdraví. A pěkně se usmívejte a nebuďte škarohlídkami; hned bude pro Vás, paní doktorku i sestřičku prohlídka příjemnější, a rychleji uteče.• • •