Mgr.
Uložit
Psycholog, Psychoterapeut
Uložit
O mně
Nabízím poradenské, psychoterapeutické, psychologické a edukační služby pro dospívající, děti , dospělé i skupiny. Jsem absolvent psychoterapeutického...
VíceLéčené nemoci
- Krize ve vztahu
- Krize v zaměstnání
- Generalizované úzkostné poruchy
Ukončené školy
- Pražská vysoká škola psychosociálních studií - obor psychologie
- Pražská vysoká škola psychosociálních studií - obor aplikovaná psychoterapie a sociální práce
Specializace
Přesnost
Péče
Zařízení
Markéta K.
Bylo mi ctí a potěšením, děkuji! Ráda se zase někdy v budoucnu zastavím na inspirativní popovídání :).
HM
Velmi příjemné, komunikativní, přínosné setkání.
Pomohlo mi uvědomit si spoustu věcí.
Odcházela jsem velmi spokojená.
Le
Pan Roušal je můj oblíbený člověk. Nemám nikdy pocit, že jsem na terapii. Povídáme si, smějeme se a pak mezi řeči dostanu doporučení. Vlastně vždycky odcházím s pocitem, že jsem úplně normální i ve chvílích, kdy si o sobě myslím to nejhorší. Vždycky se těším na to, až mi udělá rozbor osobnosti a dozvím se svoji diagnózu, ale to se zatím nestalo :)). A to je možná dobře. Každopádně mě pokaždé nabije pozitivní energií a já si jeho času a energie moc vážím.
Kateřina Dočkalová
Pan magistr Roušal je moc příjemný s úžasným smyslem pro humor, který v kombinaci s jeho profesionalitou dělá velmi lidskou a pohodovou atmosféru při sezení. Má schopnost vysvětli vše polopaticky, někdy i názorně na určitých situacích a nezahrne vás termíny, které by bylo třeba vyhledat ve slovníku cizích slov. Moc se mi líbí jeho umění naslouchat, odhalit problém a přesně cílené otázky, kterými se snaží člověka navést na nalezení správného řešení jeho problému i to, že po chvíli o vás, podle mého názoru, ví mnohem víc než vy sami. Po návštěvě u něj se život zdá mnohem jednodušší a barevnější. Jsem moc ráda že jsem na pana magistra Roušala narazila a dala na všechny ty výborné recenze, které mohu jen potvrdit.
Anastasia
Pan Roušal je velmi příjemný, inteligentní a upřímný člověk. Po první návštěvě jsem odešla s pocitem štěstí, který už jsem neměla dlouhou dobu a taky zájmem o změnu několika věcí v mém životě. Jsem velmi vděčná za rady, které jsem dostala v průběhu návštěvy. S panem Roušalem měla jsem hodinu jen pro sebe a rada bych se ještě mnohokrát vrátila. Dekuji moc!
Mgr. et Mgr. Jan Roušal
Děkuji za komentář a upřímnost a těším se na další spolupráci.
PS: přeji Vám ať ten pocit štěstí vydrží co nejdéle
Petra
První návštěva u pana Mgr. Roušala byla zároveň i mojí úplně první návštěvou u psychologa v životě a bylo to za poslední dobu jedno z mých nejlepších rozhodnutí. Moc si vážím přístupu pana Mgr. Roušala, stylu jeho komunikace a hlavně, upřímnosti. Pan magistr dokáže sezení příjemně odlehčit svým humorem, ale zároveň dokáže opravdu skvěle naslouchat a poradit. K panu Roušalovi jsem se rozhodla objednat hlavně díky pozitivním komentářům a jsem moc ráda, že se k nim mohu přidat. Opravdu moc děkuji.
Mgr. et Mgr. Jan Roušal
Díky moc za komentář a jsem opravdu rád jsem Vám nás psychology neznechutil :)
Baru
Když jsem se s k panu Mgr. Janu Roušalovi objednala loni, na Štědrý večer, těsně před půlnocí, byl to ten nejlepší dárek, jaký jsem si k Vánocům mohla přát a naježit si. Pojmenování mého stavu, který zapříčinil dlouhotrvající festival průserů, pravým jménem, zajistilo téměř okamžitou úlevu, ale také vědomí, že jsem na správném místě, a že má smysl bojovat za návrat sama k sobě a ke svému sebevědomí, které skončilo na dně Mariánského příkopu. Vždy se na další návštěvu těším, protože mi pak bude zase o chlup líp. Díky za to!
Mgr. et Mgr. Jan Roušal
Děkuji mnohokrát za Vaše slova a jsem moc rád, že některé "festivaly" můžou mít o takto pozitivní tečku.
Karolína P.
Nadhled a humor je jen třešničkou na dortu každé terapie. Upřímný a nezaujatý pohled na věc někdy zabolí, ale vždy léčí a posouvá vpřed. Cítím se vždy o něco lehčeji.
Mgr. et Mgr. Jan Roušal
Děkuji moc za krásný komentář a přeji ať Vám ta lehkost vydrží pokud možno co nejdéle :)
Vít K.
Vše, co se dočtete v předchozích kladných komentářích, se mi potvrdilo. Jestli máte nějaké obavy z návštěvy, můžete je hodit za hlavu. Pan doktor ví, jak se postarat, abyste se cítili dobře a u mě i o to, abych odešel s tím, že vím, co mám dělat pro lepší zítřky.
Pan Roušal mě vyrazil doslova dech, protože po prvním sezení odhadl přesně mou poruchu osobnosti a nechal mě hlavně ať si k tomu dojdu sám pomocí jediné geniální nápovědy. Asi budu učebnicový příklad, ale i tak smekám, protože i všechny ostatní rady byly velmi užitečné. Určitě to nenechám jen u jednoho sezení!
Mgr. et Mgr. Jan Roušal
Díky moc za velkorysý komentář, hezky se taková pochvala čte. Jsem moc rád, že Vám moje postřehy či komentáře byly k užitku a budu se těšit na další spolupráci.
7 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
potýkám se se silnou úzkostí a ráda bych našla psychoterapeuta, který má smlouvu s Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnou. Je to hodně akutní, proto bych chtěla někoho najít, co nejdříve. Chtěla jsem se zeptat, jestli stále platí, že máte plno a nemůžete přijímat pacienty na dlouhodobé konzultace, a jestli byste mi případně mohla v Brně doporučit někoho jiného.
Předem moc děkuji.
Dobrý den, asi Vás moc nepotěším - smlouvu s pojišťovnou nemám a brněnské kolegy bohužel neznám

I'm looking or a psychologist in Ostrava for some regular sessions who can speak English. My Czech is not good enough yet. My insurance company is VZP. Depending on the price I would be willing to pay if needed.
hello, unfortunately we offer therapy only in Prague

O mně
- Pražská vysoká škola psychosociálních studií - obor psychologie
Specializace
- psychoterapie
Stáže
- Práce s traumatem a krizová intervence
- Organizační rozvoj, poradenství, koučování
- Licencovaná práce s autorskou sadou projektivních koláží Miroslava Huptycha