Doc. MUDr. Eduard Kučera, CSc.

Gynekolog Více

Fakultní nemocnice Královské Vinohrady

Šrobárova 50, Praha 10034

Klinika GHC, Centrum estetické medicíny s.r.o.

Krakovská 8/581, Praha 110 00

• A

Skvělý lékař, ohromně zkušený, navíc milý a empatický.
    Přemýšlí "out of the box", což je vynikající.
    Extrémně milá je i sestřička.

• jiné místo Jiný  •

• E

Plně se ztotožňuji s názorem paní Otčenáškové. Byla jsem na tom stejně - mnoho let u staršího výborného gynekologa. Po té, co se svou praxí skončil, jsem dostala doporučení ke gynekologovi MUDr. Eduardu Kučerovi. Má skvělý přístup, moderní metody a profesionální a přitom osobní přístup. On i jeho milá sestřička. Jsem u něj teprve asi 1 rok, ale už teď je zase "mým lékařem". Děkuji. Eva Dvořáková

• jiné místo Pravidelná kontrola a převzetí do péče  •

• Musím sdílet nadšení z návštěvy a setkání s panem Doktorem Kučerou. Můj gynekolog šel do důchodu a dlouho jsem hledala náhradu. Až jsem dostala doporučení na pana Eduarda. Jsem u něho zatím chvíli, ale už teď bych neměnila. Je to nejen skvělý, pečlivý odborník, ale i charismatický pán, který o pacienty opravdu jeví zájem. Jedná s pacientem jako rovný s rovným, je milý, empatický, zajímá se o Vaše problémy a je ochoten je řešit. Je to zatím ten nejlepší gynekolog, kterého jsem potkala napříč řadou odborníků v privátním i zahraničním sektoru. Za mě je to opravdu špičkový znalec se srdcem a uměním vystupovat a jednat s pacienty. Sestřička je krásná, operativní, vždy zvedne telefon, hovoří s Vámi na úrovni (žádné reminiscence komunistického odpálkování "teď voláte nevhod"). Celá ordinace je moderní a výborně vybavená. Jsem nadšená, že jsem je našla..)

• jiné místo Prevence a problém  •

• Z

Skvělý člověk,ale hlavně skvělý odborník s velikýma zkušenostma a zlatýma rukama Doporučiji !!!!!!!!

Vážený pane Přednosto,

i touto cestou Vám chci vyjádřit nesmírnou vděčnost a lásku za Vámi provedenou víc než výbornou operaci, máte opravdu nejen " zlaté ruce,ale i srdce ". Myslím, že díky Vám a Vašemu víc než výbornému zásahu do mého těla se svého vytouženého děťátka, holčičky, na které tak strašně dlouho, 10 let, čekám, dočkám.Mějte se hezky a opatrujte se, vždyť už jste pomohl, pomáháte a doufám, ještě hodně dlouho pomáhat budete spoustě nemocným ženám všech věkových kategorií, obzvláště nám mladším ženám, které onemocní častokrát ne vlastní vinou a musí velmi dlouho a velmi bolestně čekat na svoje vytoužené krásné miminko, ke kterému nám svýma " zlatýma rukama a zlatým srdcem ", vším, co umíte a co jste, pomáháte.

Vaše vděčná pacientka z Hradce Králové

Jitka Machová

Pane doktore, dodatečně bych Vám alespoň touto cestou chtěla poděkovat. Díky vaší pomoci mám dnes čtyřletého chlapečka a jsem znovu těhotná. A to i přesto, že jiní lékaři nademnou zlomili hůl.Máte velké srdíčko a zlaté ruce.

• Díky pane doktore za Vaší pomoc. Po Vámi provedené laparoskopické operaci jsem opět v pořádku a mohu normálně žít. Slyšela jsem , že působíte na jiném pracovišti, a tak Vám přeji hodně úspěchu. Zdena Bruknová

• Vážený pane docente, dovolte abych dodatečně poděkovala za vynikající péči a perfektní operaci. Vaše vděčná pacientka.Jana N.

• Pan doktor Kučera mi hodně pomohl a jsem mu moc vděčná za všechno, co pro mě udělal. Díky jeho péči jsem měla bezproblémové těhotenství a narodila se mi zdravá téměř čtyřkilová holčička. Považuji to za velký zázrak a hlavně zlaté ruce pana doktora, protože mé první těhotenství, které jsem absolvovala u mé gynekoložky, bohužel skončilo velmi předčasně narozením půlkilového syna. Jsem moc ráda, že jsem se dostala do péče pana doktora. Moc mu za péči děkuji !!! J. Vrňáková

• Vážený pane doktore, touto cestou bych Vám chtěla poděkovat. Díky Vámi provedené laparoskopické operaci jsem za 3 měsíce po operaci otěhotněla a nyní se s manželem těšíme na tolik vytoužené děcko. Ještě jednou Vám velmi děkuji. S úctou Vaše A.P.