David Pánek, neurolog Praha

Uložit

José Martího 31/269, Praha
Neurologická ambulance

Oborová zdravotní pojišťovna

Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily neurologů v okolí

Specializace

• neurologie

Ověřený profil

Člověk málokdy natrefí na kvalitního neurologa, pan doktor ve mně zanechal opravdu silný dojem. Je moc milý, empatický a připadalo mi, že mi konečně někdo rozumí, co říkám a chápe mě. Jsem vděčná, že jsem se s ním mohla setkat a doufám, že mi s mými problémy pomůže.

Ověřený profil

K panu doktorovi jsem přišla s poměrně triviální bolestí hlavy. Pan doktor nic nezameškal, vyzpovídal mě do detailu, poslal mě na všechna možná vyšetření a výsledkem byl vážný nález. Ze zkušenost vím, že většina doktorů které znám, by moje potíže řešila nějakým tím analgetikem... Pan doktor je pečlivý, se zájmem o pacienta, hledá souvislosti a nic neopomíjí. Díky tomu mi zachránil život.

Ověřený profil

Pan doktor Pánek ke člověku přistupuje jako k celku, což se dnes u doktorů vidí bohužel málokdy. Nezajímá ho jen jeden koknrétní problém a jeho příznaky, ale hledá příčiny a propojuje somatickou stránku s psychickou. Cením si také jeho pozitivního přístupu k alternativní, východní medicíně. Mohu jedině doporučit.

B

Ze své zkušenosti také mohu pana doktorka Pánka vřele doporučit! Je milý, sympatický, vstřícný a se zájmem naslouchá pacientovi. Měla jsem problémy se spánkem a pomohl mi.

Velice děkuji za jeho péči, vždy mi pomohl. Považuji jej za jednoho z nejlepších lékařů, se kterými jsem se setkala.

Merunková Zdena

Jeden z mála doktorů, který nejenže ví, co dělá a dělá to skvěle, ale velice dobře propojuje východní a západní medicínu...

Ověřený profil

Mám dlouhodobé problémy se spaním, které léčím všude možně jak se dá a na všech úrovních. Navíc kombinace s náročností mého zaměstnání není ideální. Co s tím mám dělat...? Už zkouším vše. Nicméně po dnešní zkušenosti musím konstatovat, že jsem se nesetkal s arogantnějším lékařem, než je dr. Pánek. Možná rozumí neurologickým problémům, ale psychickým nejspíše ne, i když tvrdí, že ano. Takoví pacienti ho evidentně otravujou... Proč je přijímá hergot???!!!

AC/DC

velmi dobrý lékař

Velmi příjemný lékař. Má zájem opravdu pacientovi pomoci a s úspěchem se mu to daří.

Specializace

• neurologie