MUDr. Anna Germanova

4 názory

Ordinace

Praha

4 názory

• V nedávné době 28.7. 2017 jsem se podrobila operaci dělohy, kterou prováděla paní doktorka Germanová. Paní doktorka je neuvěřitelně hodná a milá, vše mi před operací vysvětlila a byla velice ochotná. Operace proběhla bez sebemenších problémů její profesionální přístup by mohl být vzorem pro ostatní lékaře. Zároveň zde musím velice pochválit kolektiv sester na jejím pracovišti. Plně profesionální a lidsky přístup jaký se v dnešní době již málo kdy vidí. Ještě po operaci a po konciliu mi sama volala výsledky domů. Jsem ráda že mohu alespoň touto cestou upozornit pacienty a ostatní veřejnost na tuto výjimečnou lékařku, které zároveň i moc děkuji. Kočárková

• jiné místo  •

• Paní doktorku Germanovou navštěvuje - potřebuje moje maminka, protože se léčí s rakovinou vaječníků. Jsme obě úplně u vytržení z chování a práce paní doktorky a celého kolektivu onkogyn u Apolináře. Jsou všichni velmi milí, ochotní, empatičtí a člověk se nikdy necítí jakoby obtěžoval. Paní doktorka je vždy velmi milá, ochotná, velmi jí věříme, že se snaží opravdu odborně a kvalitně odvádět svojí práci. Každá návštěva u ní (včetně telefonických konzultací) je velké pohlazení na duši. Nemocný má pocit, že se zná s paní doktorkou celý život a že pečuje jen o něj. Velmi si vážíme paní doktorky jako člověka i jako odborníka. Kdyby byli všichni lékaři takoví, krásně by se nám žilo a i v období nemoci by člověk cítil obrovskou podporu a pozitivní energii. Velmi bych Vám paní doktorko chtěla poděkovat za všechno, co pro své pacienty děláte. Bc. Vodičková Jana

Paní doktorka Germanová vedla i můj porod a byla úžasná. Podporovala mě, povzbuzovala a chválila. Držela se mnou oční kontakt a celkově působila velmi lidsky a příjemně. Neměla jsem u porodu partnera ani nikoho jiného, ale i díky doktorce Germanové jsem nikoho dalšího nepostrádala. Měla jsem velké štěstí, že jsem narazila právě na ni. Děkuji

• F

Pani Germanovu som zazila pri porode (bez predchadzajuceho objednania) u Apolinare v Prahe.

Z porodu dokazala urobit perfektny zazitok, bola skutocne empaticka. Pochvalila a dokazala povzbudit vo chvili, ked som to potrebovala.

Komentovala jednotlive kroky a vzdy vopred upozornila na pripadne bolesti. Hlavne vdaka nej som uz par minut po porode mohla bez problemov fungovat dalej...

Pri dalsom porode by som si ju urcite vopred zazmluvnila.