Odhadovaná doba odpovědi:

• Psychoterapie - individuální, párová, rodinná
    (věnuji se vztahovým a rodinným tématům, ale i dalším oblastem, jsem gestalt terapeut s psychoanalytickými zkušenostmi)

• Sexuologie
    (psychologické poradenství + medicínská sexuologie)

• Dětský terapeut
    (psychodynamický výcvik, dokončuji) Nabízím terapeutickou práci s dětmi nebo rodiči s dětmi, konzultace s adolescenty, rozvodové a porozvodové poradenství.

Úzkosti, deprese, panické stavy, lehké poruchy osobnosti, psychosomatické potíže a jiné.

Na konzultace se můžete objednávat v rámci formuláře, který najdete na webu andreadutkova.cz nebo na email andreadutkova@seznam.cz.

Více O mně

• Psychiatrie
  • Psychoterapie

Typ návštěv

Fotografie a videa

Zprávy

Vladimírova 14, Praha 140 00

Pokud si chcete domluvit psychiatrickou konzultaci, kontaktujte mě prosím e-mailem na adrese andreadutkova@seznam.cz.
Pokud jde o psychoterapeutickou konzultaci, vyplňte prosím formulář na stránce andreadutkova.cz nebo zavolejte na číslo uvedené v profilu.

02/01/2026

2 000 Kč

• Sexuologické poradenství

1 800 Kč

Vladimírova 14, Praha 4, Praha 140 00

Způsoby platby (soukromé návštěvy)

• Hotovost
  • Bankovní převod

Telefonní číslo

603 26...

Nejčastěji zmiňované pacienty

• Podrobné vysvětlení
  • Snaha pomoci
  • D

V roce 2023 jsem se na paní doktorku obrátila ve velmi těžkém psychickém stavu po úmrtí blízkého člověka. Potřebovala jsem odbornou pomoc, protože jsem to nezvládala sama.

Během konzultace mi řekla, že jde o depresi a že bych měla užívat antidepresiva. Slíbila, že recept vystaví následující týden. Recept však vystaven nebyl. Opakovaně jsem se na něj doptávala, protože jsem byla ve špatném stavu, ale dostávala jen odpovědi, že bude později. Nakonec jsem ho neobdržela.

Potřebovala jsem také zprávu pro praktika jako podklad k neschopence. Zprávu jsem dostala v jiné klinice, kde mě evidovala přes pojišťovnu, ačkoli první konzultaci jsem hradila soukromě. Slíbené léky mi předepsány nebyly.

SMS komunikace byla nepříjemná. Paní doktorka mi napsala, že ji obtěžuji, přestože jsem používala číslo uvedené na jejím webu. I screenshoty zpráv mohu případně poskytnout.

Tuto lékařku bohužel nemohu doporučit. V náročné situaci jsem nedostala slíbenou pomoc a celá zkušenost mi způsobila další stres.

• Andrea Dutková psychiatrické vyšetření  •

MUDr. Andrea Dutková

to je mi líto, pokud jsem Vám neposlala léky. Zřejmě jste mne oslovila přes formulář na webu andreadutkova.cz, kde uvádím soukromou praxi(tedy lidé si vyšetření hradí) a mobil na sebe. Je tam však také jasně napsáno, že tento mobil je pouze pro účely soukromé praxe, někteří pacienti toto nečtou a volávají mi i o víkendu nebo po pracovní době. Je možné, že k tomuto došlo i u Vás. Škoda, že si se mnou "vyřizujete" tuto záležitost až po 3 letech. Tehdy se to mohlo vyřešit v rámci Vaší kontroly, na kterou jste patrně již objednaná nebyla a tudíž mohlo dojít k tomu, že jsem lék neposlala neboť SMS jsem od Vás nepřečetla.
    Věřím, že Vám pomohl jiný, třeba méně vytížený kolega a že je Vám již lépe.
    S pozdravem

• V

Pani doktorka mi pomohla v tezke situaci, dbala na me preference jak chci veci resit. Diky

• Andrea Dutková psychiatrické vyšetření  •

Děkuji.
    A.Dutková

• H

Paní dr.je odborník na svém místě 100%spokojenost.Dodava vždy šťastnou cestu moc děkuji

• Andrea Dutková Jiný  •

Děkuji.
    A.Dutková

• T

Paní doktorka je profesionální, milá a přátelská. Ptá se na ty správné otázky a člověku rozumí. Dokážu se v její přítomnosti uvolnit. Občas mám problém se před psychology otevírat, ale paní doktorce důvěřuji, roli pravděpodobně hraje její vlastní autenticita a otevřenost. Vždy se cítím vřele vítán, a loučím se nerad.

Děkuji.A.Dutková

• H

K pani doktorce dochazim dlouhodobe, pomohla mi v ramci krizove intervence i v naslednych terapiich. Je velmi empaticka a s jejim lidskym pristupem se mi podarilo zvladnout narocne zivotni situace a zorientovat se v sobe.

• I

Paní doktorka Dutková je velmi milá, empatická a profesionální. Dokáže člověka vyslechnout a vytváří příjemnou atmosféru, ve které se pacient cítí v bezpečí. Oceňuji její lidský přístup i snahu opravdu pomoci. Mohu ji s klidným svědomím doporučit.

Děkuji. A.Dutková

U Paní doktorky se léčím už několik let a vždy je velmi ochotná a empatická.

Děkuji. A.Dutková

Paní doktorka je žena na svém místě, empatická a s profesionalitou a láskou přistupujete k pacientům. Pak taková spolupráce lékaře a pacienta vede k jedině positivním výsledkům. Paní doktorku vřele doporučuji a jsem s její terapii naprosto spokojena.

Děkuji. A.Dutková

• K paní doktorce Dutkové docházím už několik let. Díky její pomoci jsem zvládl několik těžkých období a podařilo se mi lépe se zorientovat v situacích, které jsem sám nezvládal. Pomohla mi také nastavit léčbu, která funguje.

• A

S touto terapeutkou si to v mém případě tzv "nesedlo".
    Když vyhledáte služby tohoto typu, očekáváte komunikaci na určité úrovni. A to i v případě, že se stane něco neočekávaného, a vy musíte přesunout termíny sezení (dle pravidel, 48hod předem) - ani v takové situaci od terapeuta neočekáváte zprávy s vykřičníky !! a výčitky typu, že jej "bombardujete emaily". Každý má samozřejmě možnost si zvolit s kým /ne/chce spolupracovat (a dát to najevo), ale domnívám se, že takovýto tón v profesionální komunikaci není na místě. Zaujalo mě nakonec číst v recenzi výše, že paní doktorka zapomíná na termíny, když mi právě toto bylo z její strany vyčteno..

MUDr. Andrea Dutková

Dobrý den, mrzí mne, že jste měl negativní zkušenost, ale storno podmínky v soukromé praxi, při zrušení termínu na poslední chvíli, jsou předem nastaveny a platí pro všechny klienty stejně, aby bylo možné zajistit dostupnost péče i pro ostatní. Snažím se však nabídnout klientům i termín náhradní. Co se týká organizace termínů snažím se maximálně dbát na jejich přesné vedení a případné nejasnosti řešit individuálně. Není pravdou, že bych zapomínala na termíny, zřejmě se jednalo o nedorozumění. S klienty hovořím klidným tónem, svoji práci mám ráda.