Ordinace

Rakovského 3138, Praha 14300

Poliklinika Modřany

Soukalova 3355, Praha 143 01

• D

Paní doktorka je velice příjemná, pečlivá a ochotná. Poradí s čímkoliv a nenutí zbytečně léky nebo drahé preparáty. Oceňuji online objednání a nikdy nečekám déle jak minutu v čekárně. Vřele doporučuji.

• Profesionalitu a přístup doktorky jsem ocenil. Doporučuji. Léčim se u ní jako atopický exematik + problematické znamínka.

• B

Ocenuji uzasny pristup pani doktorky, resi problem komplexne, preda informace srozumitelne, vytiskne doporuceni na papir, vysvetli. zda se jako vyborny odbornik na atopicky ekzem miminek.

S paní doktorkou mám jen a jen pozitivní zkušenosti. Pomohla mi s mým atopickým ekzémem. V rámci prevence mi nechala vyndat pihu a zjistilo se, že jsou to takové ty nebezpečné a musí se hlídat, takže já jsem za ní vděčná! :)

Paní doktorka byla úžasná do té doby, dokud z ní nebyl stroj na peníze. Dnes objednává člověka za člověkem, nezajímá se o ně, ordinuje od dveří a je nepříjemná. Je mi líto, že již nepracuje z důvodu pomáhání pacientům, ale z důvodu peněz. Měla by se nad touto situací zamyslet, protože si obecně myslím, že vzdělaná je dost, a kdyby nebyla arogantní a nevšímavá, byla by to dobrá lékařka. Rozhodně ji nedoporučuji, představte si, že máte akutní vyrážku, která se musí řešit ihned, ona ji ale bude řešit až za měsíc, protože má "plno".

• S paní doktorkou jsem velice spokojená! Milý, profesionální a individuální přístup. Vždy mi poradí a všechno hezky vysvětlí.

• Nejlepší kožní lékařka co jsem kdy navštívila. Paní doktorka mě pomohla s periorální dermatitidou, která mě trápila dlopuhé roky. Jiní lékaři mě řekli, že nemám šanci, mohla jsem používat jen sádlo a modrou indulonu. Díky paní doktorce jsem dnes bez ošklivé a bolestivé vyrážky na obličeji a mohu používat i jinou kosmetiku - i když je dražší.

• Paní doktorka pět měsíců řešila, zda mám ekzem nebo plíseň. Poté mi naznačila, že na mou vyrážku je v "těchto polních podmínkách" krátká a s diagnozou možného autoimunitního onemocnění mě odeslala na Bulovku. Za což jediné ji jsem vděčná. Paní doktorka mi přišla bezradná, nesystémová a svými hypotézami mě jen zbytečně stresovala. Nikomu bych ji nedoporučila.

• K paní doktorce jsem začala chodit, jakmile začala ordinovat v poliklinice v Modřanech. A zatím nejlepší kožní, kterou jsem kdy měla!(atopický ekzém mám od 3 měsíců) Se všim poradí, na všechno najde lék. Při každé návštěvě mi napíše co na co mám, abych si to pamatovala. Všem moc doporučuju!

• Paní doktorka Dyndová je velmi milá a kvalifikovaná lékařka, chodím k ní již několik let, doporučila jsem jí několika svým známým a všichni jsou s ní naprosto spokojeni, jak pro její odbornost, tak její vstřícnost.