Vranovská 61, Brno 61400
KD
Paní doktorka Vlachová je vždy velice příjemná, ochotná a pečlivá. Nikdy se mi nestalo, že by nějaký můj problém zanedbala a řádně nevyšetřila/nevypsala žádanku. Rozhodně bych neměnila.
aviz
Lékařka co léčí a pomáhá. Lidský přístup není dnes samozřejmostí. Jsem ráda, že ji mám.
Dana
Jsem moc spokojená s p.doktorkou i sestřičkou nedám na nědopustit a těch pár pacuemtú co si stěžuje tak ať se zaregistrují jinde
VMK
Jedna z největších předností paní doktorky jej její pečlivost, než aby něco zanedbala, raději vyšetří/nechá vyšetřit preventivně ještě jednou. Velmi vstřícný přísup, moc milá. Předepisuje sice hodně antibiotik, ale nikdy nic nepodcení.
Martina M
Nejlepší paní doktorka, jakou jsem kdy zažila. Je neuvěřitelně starostlivá a moc milá. Vždy mě pošle na potřebná vyšetření a musím říct, že díky ní taky žiju. I v době pandemie nepodcenila moji léčbu a já jsme dnes díky ní v pořádku. Děkuji Vám :-)
T
Tomáš Š.
paní doktorka Vlachová, je velmi ochotná, vždy pečlivá a profesionální. Odebírá krev někdy i po nemoci, aby měla jistotu. Nemá problém Vás poslat na další vyšetření ke specialistovi, nikdy ne zbytečně. Velmi lidský přístup a hlídá vše jako jsou třeba preventivní prohlídky a pod... Jsem s ní velice spokojený.
Hana
Horší doktorku jsme v životě nezažili. Je asi skvělá, pokud náhodou nejste nemocní. Přijdete s bolestí kloubů a skončíte na interně, po čtyřech měsících neléčení vás se stejným problémem pošle na plicní. Přes opakovanou žádost o krevní testy, zda se nejedná o zánět, či boreliozu, jsme se po třech měsících dočkali, odpověď, nic vám není a na bolest kloubů se ani nezeptá. Fakt katastrofa.
• Praktická lékařka • Bolesti kloubů •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
žena
Senzační doktorka, lidský přístup, milá, rychlá, nečeká se dlouho, sestru má též velmi schopnou a příjemnou. Nemá problém poslat na speciální vyšetření, odebírá krev pravidelně pro jistotu úplného vyléčení. Nejlepší obvodní lékařka jakou jsem kdy měla. (Kvůli stěhování jich bylo pět)
• Praktická lékařka • •
Nikola
Chodíme k paní doktorce celá rodina, rodiče, prarodiče a jsme nad míru spokojeni. Doporučuji. Velmi milá paní doktorka, která je především důkladná a nic nezanedbává.
I
Iveta I.
Milá paní doktorka. Ikdyž jsem odmítla vyšetření na gastro a injekci proti tetanu, tak to brala naprosto v pohodě, nic nenutila a nebyla nepříjemná.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně
- Praktičtí lékaři s Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna v Brně