Hostinského 1533, Praha 15500
Pavla
Paní doktorku jsem měla dřív ráda, ale poslední dobou se začla chovat zvláštně a už jsem se k nim bála chodit. K paní doktorce již nechodím, protože paní doktorka je jen pro děti a jsem ráda! Sestřička je úžasná!! Hrozně hodná, milá, ochotná :-)
K paní doktorce chodím už od malička a nikdy jsem neměla s ní ani se sestřičkou žádné problémy. Pokud něco potřebuji, tak mi se vším poradí. Sestřička je moc hodná a čekací doba je super.
nejlepší co znám.
Paní doktorka i sestřička jsou velmi milé a rozumí tomu co dělají.K mé dceři se chovají užasně, což je pro mě nejdůležitější.Mě vždycky poradí nebo pomohou pokud se na ně obrátím.Mohu jen chválit :-))
K paní doktorce jsem chodila jako dítě, ona i sestřička byly vždy velmi milé. Co si pamatuju, nemůžu si na nic stěžovat. Paní doktorku jsem později doporučila i kamarádce, která se do čtvrti přistěhovala a sháněla pediatra, když se jí narodil chlapeček. I ona je s paní doktorkou velmi spokojená.
Pani doktorka se ke mne chova jak k nevyzrale koze a vicemene se mnou nemluvi...jak uz nekdo psal je to lekarka, ktera ordinuje od stolu...spis mi prijde, ze lekarkou je sestricka....dost me udivilo, ze sestricka picha ockovani a kdyz potrebuji cokoliv vedet, koukaji na me jak na magora na co se to jako vubec ptam.....
• • •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
Nejlepší dětská lekářka!!!
mn
vždycky mi pomohla
G
Gábina Bláhová
Chodím k paní doktorce s dcerkou hned po narození. Paní doktorka je hrozně moc milá a ochotná a k dceři se chová úžasně, má také velmi milou a příjemnou sestřičku. Takže velmi doporučuji.