Přijímám: dospělí

Hypnóza • 1 000 Kč

Individuální psychoterapie • 1 000 Kč

Online psychoterapie • 900 Kč

O mně

Momentálně mám plnou kapacitu a nové klienty nepřijímám.

Pracuji pondělky až středy v kanceláři na adrese Příkop 2a (2.patro, zvonek Z...

Ukončené školy

Ostatní služby

900 Kč

N
Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Soukromá psychologická ambulance Mgr. Zuzana Vaľková individuální psychoterapie

Velice příjemná paní, cítím zájem o rozebrání mých problému a těším se na další návštěvu. Dokonce prostředí ordinace je příjemné a přátelské.

Ověřený profil
Umístění: Soukromá psychologická ambulance Mgr. Zuzana Vaľková (v organizaci AGAPO, o.p.s.) individuální psychoterapie

Paní Vaľková je velmi příjemná a empatická psychoterapeutka se zájmem o pacienta. Cítím se s ní naprosto komfortně a nemám problém mluvit o svých pocitech. Při každém sezení objevíme něco nového a vždy je perfektně připravená a je poznat, že mě skutečně poslouchala. Pomáhá mi podívat se na různé životní situace z trochu jiného úhlu a lépe porozumět svým reakcím.

Umístění: jiné místo Jiný

Skvělá psychoterapeutka, empaticka a za krátký čas mně dokázala pomoct s problémem, který jsem myslela ze nikdy nezmizí. Moc doporučuji a pani Valkove dekuji.

Ověřený profil

Paní psycholožka umí velmi dobře naslouchat a má vždy velmi zajímavé postřehy, které umí slyšet i ve zdánlivě nedůležitém vyprávění. Terapie mi vždy pomůže lépe přijímat sama sebe a postupně mít větší sebevědomí, po setkání vždy cítím velkou úlevu a paní psycholožka mi pomáhá vidět se v jiném, lepším světle, což mi například u jiných typů terapie chybělo. Pracuje efektivně a je vidět, že nechce terapii zbytečně prodlužovat a vyčkávat, spíše hledá spolu s klientem efektivní řešení, což mi vyhovuje. Terapie je vedena spíše v pozitivním světle, ale najde se zde samozřejmě i prostor na to, co Vás trápí. Přijde mi ze paní psycholožka se i docela vyzná v různých diagnózách a poměrně rychle se jí daří je objevit například u blízkých osob. Díky terapii si nepřipadám na vše tak sama a tímto paní psycholožce moc dekuji a určitě doporučuji.

B
Návštěva z ZnamyLekar.cz
Umístění: Soukromá psychologická ambulance Mgr. Zuzana Vaľková (v organizaci AGAPO, o.p.s.) psychologické poradenství

Pani Vaľková je príjemný človek a o to lepší psychológ. Vďaka nej sa dokážem nad svojím vnútorným prežívaním viac zamyslieť a posúvať sa vpred. Vždy sa snaží dôsledne vypočuť a porozumieť. Určite odporúčam aj ľuďom, ktorí sa boja urobiť prvý krok a objednať sa na terapiu. Neoľutujete. :))

Návštěva z ZnamyLekar.cz

Sympatická, empatická a nápomocná psychoterapeutka, ktorá sa snaží vypočuť a pomôcť. Ďakujem aj za úlohu do ďalšieho sedenia.

R
Návštěva z ZnamyLekar.cz

První návštěva předčila mé očekávání. Paní doktorka je empatická, celé online sezení bylo velmi příjemné. Do dalšího sezení jsem dostala "úkol", věřím, že mě to posune zas dál.

Věřím, že spolupráci s touto terapeutkou ocení lidé, kteří hledají prostor pro hledání své vlastní jedinečné cesty ke změně, kterou si pro sebe přejí. Na našich konzultacích si vážím především jejího autentického zájmu a obrovské schopnosti naslouchat. Má neuvěřitelnou citlivost pro jazyk a jak velmi dobře naslouchá, je schopná si všimnout i různých detailů, drobností, na kterých se poté daří stavět další cestu. Mně osobně také velmi sedí její celková tvořivost a to, že mi dokáže nabídnout i různé zážitkové způsoby, jak se na některá témata podívat. Díky tomu mám možnost na tématech pracovat tak, že mě to i velmi baví. V neposlední řadě si vážím jejího respektu, toho, že dokáže vytvořit prostředí, kde se člověk cítí rovnocenně. Díky tomu odcházím vždy posílená, s pocitem důvěry ve změnu a řadou nápadů a inspirací, které z našeho rozhovoru vzešly. S velkou důvěrou ji ráda doporučím všem, kteří chtějí terapii vyzkoušet.

Ověřený profil

Veľmi milá a ochotná pani psychologička. Chodím k nej už pár mesiacov a moc si cením jej empatického prístupu a reflexiu nad mojimi slovami, vždy dokáže klásť také otázky aby som sa nad situáciou dokázal lepšie zamyslieť, pozrieť sa na veci z iného uhla a aby sme spoločne našli spôsob ako také situácie zvládať v budúcnosti. Myslím, že vďaka našim sedeniam som sa zlepšil vo vnímaní vlastných emócií a vždy odchádzam s niečím novým, môžem ju vrelo odporučiť.

I

Moja osobná skúsenosť je pozitívna. Cítila som sa aj napriek ťažkostiam, s ktorými som prišla, príjemne. Vnímala som úprimný záujem a snahu pomôcť. Dostavili sa aj želané výsledky. Výborne zvládnutá bola tiež online terapia keď sme sa nemohli stretnúť osobne. Viem, že sa môžem kedykoľvek ozvať a v prípade potreby dohodnúť ďalšiu schôdzku, a už len to mi v určitých situáciách pomáha. Nemenila by som, lebo oceňujem profesionálny a ľudský prístup. Odporúčam všetkým, aj mojim známym. :)

O mně

Momentálně mám plnou kapacitu a nové klienty nepřijímám.

Ukončené školy

• Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií Brno