Bulharská 29, Brno-střed, Brno 61200
Polní 553/3, Štýřice, Brno-střed, Brno 639 00
O
Olga Francálková
Ochota a snaha pomoci. Operace dopadla dobře. Pana doktora doporučuji.
• Nemocnice Milosrdných bratří • Jiný •
N
nechci uvádět
Průběh léčby spíše bolestivý. Pacientovi nebylo poskytnuto dostatek času na přípravu před poměrně drastickým vyšetřením bolestivého místa a následně byl odbyt se slovy "už mě víckrát neobtěžujte". Sestra měla při vyšetření nevhodné slovní narážky. Netrpělivost, nedostek empatie, nerespektování individuálních potřeb pacienta. Lékaře nedoporučuji.
• Lékařský dům Laurea • Jiný •Vy jste ten lékař? Odpovězte na hodnocení! Zaregistrujte se nyní
T
T. Š.
Určitě výborný lékař v oblasti chirurgie, ale také empatický člověk, který mne nenechal vlastnímu osudu. I když se u mne nejednalo o chirurgický problém, vyhodnotil můj stav a vykomunikoval moje přijetí v jiné nemocnici na příslušném oddělení, kde mi pomohli s mým vážným zdravotním problémem. Pane doktore, děkuji.
• Nemocnice Milosrdných bratří • Jiný •
N
N.D.
Skvělý lékař - profesionální, citlivý přístup. Vše vysvětlí, poradí, ošetření nijak nezdržuje. Opravdu skvělý přístup k pacientovi. Paní sestřička také skvělá :-)
• Lékařský dům Laurea • Jiný •
PK
Naprosto profesionální přístup, jak pana doktora, tak paní sestřičky. Vytvářejí spolu atmosféru, při níž se člověk cítí být vážený a ztrácí prvotní stud.
• Lékařský dům Laurea • Jiný •
Kamila
Nesmírně příjemný, inteligentní, citlivý lékař, který vše klidně vysvětlí. Kéž by takových bylo víc.