Lékařský dům Laurea

Bulharská 29, Brno-střed, Brno 61200

Nemocnice Milosrdných bratří

Polní 553/3, Štýřice, Brno-střed, Brno 639 00

• O

Ochota a snaha pomoci. Operace dopadla dobře. Pana doktora doporučuji.

• Nemocnice Milosrdných bratří Jiný  •

• N

Průběh léčby spíše bolestivý. Pacientovi nebylo poskytnuto dostatek času na přípravu před poměrně drastickým vyšetřením bolestivého místa a následně byl odbyt se slovy "už mě víckrát neobtěžujte". Sestra měla při vyšetření nevhodné slovní narážky. Netrpělivost, nedostek empatie, nerespektování individuálních potřeb pacienta. Lékaře nedoporučuji.

• T

Určitě výborný lékař v oblasti chirurgie, ale také empatický člověk, který mne nenechal vlastnímu osudu. I když se u mne nejednalo o chirurgický problém, vyhodnotil můj stav a vykomunikoval moje přijetí v jiné nemocnici na příslušném oddělení, kde mi pomohli s mým vážným zdravotním problémem. Pane doktore, děkuji.

• Nemocnice Milosrdných bratří Jiný  •

• N

Skvělý lékař - profesionální, citlivý přístup. Vše vysvětlí, poradí, ošetření nijak nezdržuje. Opravdu skvělý přístup k pacientovi. Paní sestřička také skvělá :-)

• Lékařský dům Laurea Jiný  •

Naprosto profesionální přístup, jak pana doktora, tak paní sestřičky. Vytvářejí spolu atmosféru, při níž se člověk cítí být vážený a ztrácí prvotní stud.

• Lékařský dům Laurea Jiný  •

Nesmírně příjemný, inteligentní, citlivý lékař, který vše klidně vysvětlí. Kéž by takových bylo víc.