Podívejte se na další kliniky

Koho hledáte?

Hledejte jinou specializaci

O nás

Plastická chirurgie, chirurgie, ortopedie a rehabilitace Brno.

Služby

Specialisté

Lékařský dům Laurea
Bulharská 29, Brno 61200
Pojištění
  • Oborová zdravotní pojišťovna
  • Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
  • Vojenská zdravotní pojišťovna ČR
  • Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR

Názory o lékařích (15)

Paní doktorka mě léčí od října se streptokokem a pak se přidal i stafylokok. Žádný jiný lék než Macmiror nezná, i když jsem ji několikrát tvrdila, že mi nepomáhá. Užívám tedy ATB od října do ledna… posun žádný. O spoždení při každé návštěvě už vůbec nemluvím, někdy dokonce 2h. Pokud člověk nemá potíže je doktorka neutrální, ale pokud řeší problém, tak nedoporučuju. Odcházím

• MUDr. Eva Medunová Jiný  •

Pan doktor Tomáš Uher mi operoval levé rameno po úrazu. Od prvního vyšetření do ukončení léčby měl pan doktor profesionální, ale zároveň i velmi přátelský a vstřícný přístup. Operace byla provedena, alespoň pokud můžu jako laik soudit, velmi kvalitně, protože do 2 měsíců po operaci jsem měl plnou hybnost ruky v rameni. Pan doktor je skutečně vynikající odborník s výborným přístupem k pacientovi. Rad bych mu touto cestou ještě jednou poděkoval.

• MUDr. Tomáš Uher Jiný  •

Operace ramene a díky panu doktorovi mě po x letech rameno skvěle funguje a vůbec nebolí.

• MUDr. Filip Hudeček Jiný  •

N

Průběh léčby spíše bolestivý. Pacientovi nebylo poskytnuto dostatek času na přípravu před poměrně drastickým vyšetřením bolestivého místa a následně byl odbyt se slovy "už mě víckrát neobtěžujte". Sestra měla při vyšetření nevhodné slovní narážky. Netrpělivost, nedostek empatie, nerespektování individuálních potřeb pacienta. Lékaře nedoporučuji.

• MUDr. Tomáš Zelníček Jiný  •

Pan doktor Uher je jediný z lékařů ( a že jsem jich díky zdravotním potížím poznala spoustu), který mi vysvětlil každý můj zdravotní problém, poradil s léčbou, která měla účinek, pristupoval empaticky a lidsky a navíc s příjemnou dávkou humoru. On jako jediný lékař vždy dodal naději, že se vše spraví a každý problém se z nějakého důvodu děje a tak je třeba na věci pohlížet. Nejlepší lékař!!

• MUDr. Tomáš Uher Jiný  •

Je to PAN doktor. Profík každou sekundu. NIKDY se nevykašlal ani na mě, ani na moje zdraví.....a že jsem pár zubařů testla, než jsem si HO našla. Když o něm někomu povídám, závidí mi. Je totiž zažité zubaře se bát. Já za panem doktorem chodím ráda. On splňuje všecko to, co by lékař měl - empatie, cit, preciznost. NIKDY HO NEOPUSTÍM

• MDDr. Michal Navrátil Jiný  •

MUDr.Filip Hudeček je skutečně PAN doktor. Byl jsem velmi překvapen jeho ochotou, porozuměním, a hlavně profesionálním přístupem, který se jen tak nevidí. Trpěl jsem několik měsíců jako zvíře, neskutečné bolesti kolene, skoro jsem nemohl chodit a řídit auto bylo pro bolest téměř vyloučené. Pan doktor Hudeček mi provedl laparoskopickou operaci menisku a najednou jsem jako znovuzrozený. Druhý den po operaci jsem šel domů a třetí den už jsem chodil po bytě bez berlí, téměř bez bolesti. Jednoznačně doporučuji pana doktora je to opravdu odborník a navíc skvělý člověk.

• MUDr. Filip Hudeček Jiný  •

N

Skvělý lékař - profesionální, citlivý přístup. Vše vysvětlí, poradí, ošetření nijak nezdržuje. Opravdu skvělý přístup k pacientovi. Paní sestřička také skvělá :-)

• MUDr. Tomáš Zelníček Jiný  •

Naprosto profesionální přístup, jak pana doktora, tak paní sestřičky. Vytvářejí spolu atmosféru, při níž se člověk cítí být vážený a ztrácí prvotní stud.

• MUDr. Tomáš Zelníček Jiný  •

K pani doktorce jsem chodila nekolik let. Pokud jsem nemela zadne problemy a chodila jen na preventivni prohlidky, nebyl problem.
    Jakmile jsem byla tehotna, pani doktorka u mne nerozpoznala preeklampsii. I pres to, ze jsem si stezovala na velke otoky. Pri ledvinove kolice, kterou jsem v tehotenstvi prodelala, mi rekla,ze predcadne rodim a vybavila mne horcikovymi injekcemi..nasledne po hospitalizaci se mne ptala, jakto ze jsem ji nerekla,ze mam priblemy s ledvinami. O tom,ze ledvinova kolika muze vzniknout i v dusledku ulozeni plodu v deloze, se vubec nezminila.
    Nasledne jsem po par letech prodelala mimodelozni tehotenstvi, ktere pani doktorka take nerozpoznala. Zachranili me na posledni chvili ve FN Brno.
    Po teto zkusenosti jsem jiz k pani doktorce prestala chodit.

• MUDr. Eva Medunová Pece v tehotenstvi  •